Castigatorul MasterChef este Elena Lasconi! Elena Lasconi a castigat “MasterChef – Proba celebritatii”

Elena Lasconi a castigat editia MasterChef dedicata vedetelor, intitulata “MasterChef – Proba celebritatii”.

In Ajun de Craciun, telespectatorii ProTV au aflat cine a castigat concursul MasterChef al vedetelor, “MasterChef – Proba celebritatii”. Castigatorul MasterChef este Elena Lasconi, cea care i-a impresionat cel mai mult pe toata durata concursului pe cei trei jurati.

Dupa ce luni seara patru vedete au fost eliminate de la “Masterchef – Proba celebritatii”, si anume Jojo, Laura Cosoi, Alex Dima si Cheeky Gabriela, marti seara, in Ajunul Craciunului, cei patru finalisti, Pacha Man, Don Baxter, Catalin Josan si Elena Lasconi s-au luptat pentru premiul in valoare de 50.000 de euro.

Catalin Josan a fost primul eliminat al serii, in urma primei probe, iar Elena Lasconi, Pacha Man si Don Baxter au continuat sa lupte pentru titlul de MasterChef si pentru premiul de 50.000 de euro pus in joc. In cele din urma, castig de cauza a avut Elena Lasconi, ea reusind sa ii invinga pe Don Baxter si Pacha Man dupa ce a gatit in marea finala cele mai bune preparate, acestea aducandu-i recunoastere si laude din partea celor trei jurati ai emisiunii, Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea. Elena Lasconi, prezentatoarea emisiunii “Dincolo de Povestiri” a reusit sa-i cucereasca pe cei trei chefi la proba finala cu o delicioasa prajitura cu ciocolata si coniac. De asemenea, juratii au apreciat si evolutia Elenei pe parcursul competitiei in care vedeta a fost mereu cu un pas inaintea celorlalti.

Elena Lasconi, castigatorul MasterChef – Proba celebritatii, va primi jumatate din marele premiu in valoare de 50.000 de euro, urmand ca jumatate din bani sa fie donati unei cauze nobile. Astfel, 25.000 de euro vor oferi sansa la o viata mai buna prin educatie timpurie celor 1300 de copii saraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil in Gradinita, implementat de Asociatia Ovidiu.ro in parteneriat cu autoritatile locale din 20 de comunitati.

Sursa foto: tvmania.ro