Castigatorul Next Star, 21 noiembrie: Trupa Lil’ Style Junior merge in finala din 12 decembrie. VIDEO

Castigatorul Next Star din 21 noiembrie este trupa de dans Lil’ Style Junior. A fost una dintre cele mai stranse editii, iar juriul a marturisit, inainte sa desemneze castigatorul Next Star, ca au fost cel putin cate doi preferati clasati pe locul intai.

In seara asta a iesit cu scantei. Juriul s-a certat din cauza preferintelor, dar intr-un final a hotarat cine merita sa fie pe locul intai. “Cearta a fost intre mine, Lora si Pepe, cel mai bine e sa prezinte Maria castigatorul Next Star”, a spus Connect-R.

“Eu si Vasile avem ceva mai multa experienta decat ei”, a spus Maria, inainte sa-l anunte pe cel mai bun concurent al editiei Next Star din 21 noiembrie.

“In seara asta au fost trei numere artistice la acelasi nivel, pe domenii diferite. Dar cand ai trei copii pe locul intai, e foarte greu sa deliberezi, de aici a venit contrazicerea intre noi. Trebuie sa fii atent la fiecare detaliu. Sa nu plecati cu inima indoita niciunul dintre voi, n-ati fi ajuns aici. Puteti ajunge oricare dintre voi acolo unde va doriti, sa ajungeti mari vedete, prin munca”, a spus Maria.

“Intr-o zi fiecare dintre voi va junge mare artist. Acum, cel care merge in finala Next Star din 12 decembrie este trupa Lil’ Style Junior”, a spus Maria.

Lil’ Style Junior, cei zece mici dansatori din Braila, au castigat Next Star!

Trupa de dans Lil’ Style Junior merge in marea finala Next Star! Se pare ca pantofii verzi le-au purtat noroc! Cei zece dansatori au fost desemnati castigatorii celei de-a zecea editii Next Star!

Juratii au avut o treaba grea! Ba chiar “s-au certat” cu privire la decizie. Pana la urma, s-au pus de acord: Lil’ Style Junior au fost cei mai buni! 

Sunt zece, au pantofi verzi si au dansat de minune! Ei formeaza trupa Lil’Style Junior! Vin din Braila. Au o energie hipnotizanta. Se vede ca adora sa danseaze si o fac de minune.

La Next Star, au dansat pe un colaj muzical. Iar juratii au ramas cu gura cascata! Connect-R a fost cel care i-a urmarit cu atentie. “Sunt extraordinari! Rar intalnesc la niste copii de varsta lor atata forta” a exclamat juratul!