Castigatorul NEXT STAR din 27 martie – Cine este cel mai talentat prichindel

NEXT STAR: Joi, 27 martie, noi pitici talentati au evoluat pe scena emisiunii NEXT STAR, transmisa de postul Antena 1. Dan Negru i-a “arbitrat” pe micii concurenti care, sustinuti din public de parinti, au pasit pe scena cu un singur gand: sa castige editia pentru a merge apoi in marea finala NEXT STAR.

UPDATE ora 23.00: Maria Carneci a anuntat castigatorul Next Star din aceasta seara. VEZI AICI CINE E!

NEXT STAR: In aceasta editie, difuzata de la ora 20.30, cei cinci membri ai juriului – Lora, Maria Carneci, Pepe, Connect-R si Vasile Muraru – retraiesc cele mai amuzante episoade din copilaria lor odata cu fiecare moment al copiilor care pasesc in fata lor pe scena. Impresionat de talentul unui pusti de doar 7 ani, Pepe le-a povestit razand ce a patit el in clasa I: “La varsta lui, eram singurul copil din clasa care s-a incurcat la serbarea abecedarului. N-am fost in stare sa tin minte o poezie! Am tot respectul pentru copiii care vin aici, la Next Star!”. 

NEXT STAR: Un alt membru al juriului, Connect-R, a starnit hohote de ras in platoul Next Star, dupa ce le-a povestit colegilor sai ca el, in prima zi de scoala, s-a speriat atat de tare de un caine care era in fata scolii, incat nu a mai intrat in cladire.

NEXT STAR: Mihai va vedea pentru prima data marea

In timpul unui mesaj pentru finalista Daniela, Mihai a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize din viata. Copilul a primit un plic ce continea un mesaj si… invitatia intr-o vacanta: prima sa intalnire cu marea. O reactie din suflet: Fericire, sensibilitate, emotie!

NEXT STAR: Stan si Bran, pe scena Next Star. S-au batut cu frisca, iar Pepe l-a facut pe Negru… “alb”

Prima concurenta a show-ului, Diana este pasionata de Stan si Bran. Tocmai, de aceea, pe scena Next Star au aparut cei mai indragiti comici ai tuturor timpurilor.

S-au batut cu frisca, au amuzat publicul, pana cand surprizaaa! Pepe l-a facut pe Dan Negru… “alb” de frisca. Toata lumea a ras in hohote. Si aveau si de ce!

Juratii Next Star se distreaza pe cinste in pauzele de la filmari. Uite cum au fost surprinsi!

Sunt oameni in toata firea, asezati la casa lor, insa spiritul ludic nu i-a parasit. Cei cinci jurati Next Star isi retraiesc copilaria cu fiecare moment al talentatilor prichindei care pasesc in fata lor pe scena. Aflati la filmarile pentru cea mai noua editie a emisiunii, show difuzat in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, Lora, Pepe si Connect-R s-au distrat pe cinste in pauzele de filmari, folosind recuzita adusa special de echipa Next Star pentru momentul micutului stefan.

La doar 7 ani, Stefan le-a pregatit juratilor si telespectatorilor un extraordinar moment de dans, pentru care a avut nevoie de o recuzita mai speciala. Tocmai aceasta i-a ademenit si pe jurati, care abia au asteptat pauza pentru a putea incerca si ei un mic moment acrobatic. si-au amintit cu drag de momentele in care isi construiau singuri leagane in copilarie, iar cot la cot cu Pepe si Connect-R, Lora a mai renuntat doar la pantofii cu toc si a urcat si ea pe franghie. Intregul moment va putea fi urmarit joia aceasta, de la 20:30, in cel mai nou episod Next Star, la Antena 1.