Castigatorul NEXT STAR din 3 aprilie, il stii? Cea mai grea seara din istoria emisiunii Next Star! FOTO

NEXT STAR: Talent-show-ul Next Star, difuzat de postul Antena 1 joi, de la 20.30, continua cu o noua editie. Va fi cea mai grea seara din istoria emisiunii, dupa cum recunoaste unul dintre jurati, Connect-R. Cei mai talentati copii ai romanilor vor pasi pe scena Next Star, sub indrumarea lui Dan Negru, iar la sfarsit vom afla cine este castigatorul care va intra in ringul marelui meci al finalei.

NEXT STAR, UPDATE ORA 23.05: Juratii au ales cine este castigatorul acestei editii. A fost o alegere foarte grea, juriul declarand la unison ca cel putin patru din cei sapte concurenti ar fi putut castiga cate o editie Next Star daca ar fi concurat separat. Numai ca au fost impreuna in aceeasi seara, iar show-ul a fost pe masura. Lora a fost cea care a anuntat ce concurent merge in marea finala! VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR AL ACESTEI EDITII – VIDEO

NEXT STAR: Este o noua seara a preselectiilor, o seara grea pentru membrii juriului – Vasile Muraru, Pepe, Connect-R, Lora si Maria Carneci. O multime de prichindei talentati dau tot ce pot pe scena pentru a castiga editia, copii atat din Romania, cat si din strainatate. Originara din Gorj, micuta Melinda promite sa fie urmasa Mariei Lataretu, desi are numai 8 ani, in timp ce Bianca l-a impresionat profund pe Connect-R. La doar 7 anisori are deja 23 de premii si o prezenta scenica impresionanta. 

Dar sa le luam pe rand. Incepem cu Bianca, o concurenta deosebit de talentata originara din Buzau.

NEXT STAR: Daca e joi, e seara marelui spectacol facut de micile talente de la Next Star. Misiunea celor cinci jurati e din ce in ce mai dificila, la preselectiile pentru cel mai nou sezon al emisiunii inscriindu-se o multime de copii talentati nu doar din Romania, ci din intreaga lume. Printre ei si micuta Bianca, din Buzau, care la doar 7 anisori i-a cucerit pe jurati atat cu talentul ei, cat si cu prezenta scenica.

NEXT STAR: „La un moment dat a aratat spre mine in timp ce canta si m-am topit. Extraordinar, iti capteaza atentia imediat!” a remarcat Connect-R, imediat dupa interpretarea micutei. Inca de cand a pasit pe scena Next Star, Bianca le-a povestit ca este foarte atenta la aparitiile sale: „Cred ca am un milion de rochii, mi le cumpara buni, pentru diverse spectacole!”. Nu doar bunicii au mare grija de ea, ci si parintii care au facut sacrificii enorme pentru a-i construi un studio de inregistrari acasa. „E extraordinar sa poti inregistra ceva, atunci cand simti!”. La doar 7 ani, Bianca se mandreste cu 23 de premii la festivaluri, in cei 2 ani, de cand s-a apucat de muzica.

Cum s-a descurcat micuta pe scena Next Star, ramane de vazut joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Echipa NEXT STAR a gasit-o pe Melinda, urmasa Mariei Lataretu in Gorj 

„Este cea mai grea seara de cand sunt eu in emisiunea asta!” a spus Connect-R la filmarile pentru editia difuzata diseara, iar colegii sai l-au aprobat intr-un glas.

Momentul care i-a determinat sa faca o asemenea declaratie i-a apartinut unei micute domnisoare de doar 8 anisori, din Gorj, care i-a uluit cu o doina populara, cantata live cu taraful Marinache. „Eu asa ceva, n-am mai auzit si credeti-ma ca stiu bine ce vorbesc!” i-a spus Maria, „Are trilul Mariei Lataretu, la doar 8 ani… zici ca are 25 de ani. A ales doua piese extraordinar de grele!” i-a mai spus artista.

Micuta Melinda, la doar 8 ani, duce pe umerii sai multe din greutatile oamenilor mari. Locuieste doar cu bunica, intr-o localitate din Gorj, pentru ca parintii sai, divortati fiind, lucreaza in afara tarii – tatal in Grecia si mama in Germania. „Indiferent de ce o sa se intample in seara asta, as face pariu cu oricine din lume ca in cativa ani va reusi sa isi intretina singura toata familia, cu vocea si talentul sau!” a spus Connect-R, iar Pepe a completat: „Copilul asta o sa faca istorie in muzica populara!”.

Impresionat de cazul Melindei, Dan Negru i-a pregatit o surpriza de zile mari. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla urmarind Next Star.