Castigatorul NEXT STAR: Vanessa Marzavan castiga trofeul Next Star!!! VIDEO

Castigatorul NEXT STAR, editia a doua 2013. Vanessa Marzavan a castigat concursul Next Star, sezonul doi, marele trofeu fiindu-i inmanat de maestrul teatrului romanesc, Radu Beligan. Top editiei a doua a emisiunii Next Star a fost completat pe locul doi de Carina Mihaila si pe locul trei de Cornelia Orleanu. 

Castigatorul NEXT STAR, editia a doua 2013. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit in studioul Next Star, unde a oferit cate o excursie la Disneyland pentru fiecare copil. Putin mai tarziu, Radu Beligan a intrat in platoul Next Starsi le-a imbratisat pe Carina si Vanessa, inainte sa anunte cine este marele castigator Next Star.Mai apoi a anuntat ca Vanessa Marzavan este marea castigatoare a trofeului celor mai talentati copii din Romania.

“Nu m-am asteptat, au fost momente incredibile. N-a avut greseala din niciun punct de vedere, comunicativ, artistic sau emotional. E o viitoare stea”, a spus Connect-R.

“In cinci ani o s-o auzim pe radio, daca nu mai devreme”, a spus si Lora.

“Am fost extrem de fericita. Nu conteaza cine a castigat, este important ca am ajuns pana aici”, a spus Vanessa cu ochii in lacrimi.

Vanessa Marzavan este marea castigatoare de la „Next Star”!

Vanessa Marzavan a aratat de ce Romania este considerata una dintre tarile cu cei mai frumosi si talentati copii din lume

Sezonul al doilea de “Next Star” si-a desemnat castigatorul. Vanessa Marzavan a castigat Marea Finala si odata cu ea si premiul pus la bataie de creatorii celui mai de succes format de divertisment suta la suta romanesc.

Vanessa Marzavan i-a convins pe juratii “Next Star” ca este cea mai buna, iar la final, talentul si frumusetea ei au fost rasplatite cu 20.000 de euro, suma cuvenita marelui castigator al show-ului marca Antena 1.

Chiar daca doar Vanessa a obtinut premiul cel mare, toti copiii prezenti in sezonul al doilea de “Next Star” au fost castigatori pentru ca au demonstrat cat de multe comori are acest popor.

Dar pentru ca regulamentul este foarte strict, juratii au fost nevoiti sa anunte un Top 3 al celui mai apreciat talent-show din media nationala.

Carina Mihaila, locul doi si Cornelia Orleanu, pe pozitia a treia, au completat podiumul unui sezon de poveste al “Next Star”.