Castigatorul Vocea Romaniei 2013 este MIHAI CHITU din echipa Brenciu

Show-ul Vocea Romaniei si-a desemnat castigatorul. In editia de joi, 26 decembrie, patru voci superbe antrenate de Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley si Marius Moga au dat totul pentru a lua marele trofeu.

Daca la pariuri Adrian Nour era castigatorul Vocea Romaniei in 2013, conform datelor Stanleybet, aseara am aflat cine a luat marele trpfeu, din pacate nu s-a potrivit cu favoritul casei de pariuri mentionate.

“Vocea Romaniei” si-a desemnat cel de-al treilea castigator in finala magica din acest sezon. Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, a venit randul unui nou artist sa ridice marele trofeu si cecul in valoare de 100 000 de euro.

Locul 4 – Marius Marin, echipa Loredana

Locul 3 – Adrian Nour, echipa Smiley

Au mai ramas doar doi concurenti: Mihai Chitu si Sanziana Niculae. “Diferenta dintre ei este de cateva zecimi de procente: 37.34% are unul si 36.56% are celalalt” a precizat Pavel Bartos.

Marele castigator al show-ului “Vocea Romaniei” in cel de-al treilea sezon este MIHAI CHITU din echipa Brenciu!

Horia Brenciu castiga pentru a doua oara trofeul “Vocea Romaniei”! Sanziana Niculae, echipa Moga, este pe locul 2.

“Sa va povestesc ceva. Am venit la fiecare preselectie a acestui show. Am plecat acasa si la primul si la al doilea sezon. Pe al treilea l-am castigat! Multumesc tuturor celor care m-au votat! Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!” primele cuvinte ale lui Mihai Chitu dupa ce a castigat Vocea Romaniei.