Cât a durat cea mai lungă partidă de sex din istorie

Cea mai lungă partidă de sex îi aparține reginei Messalina, soția împăratului Claudius. Acesta a fost rezultatul provocării dintre ea și o prostituată pentru a vedea cine rezistă mai mult la sex.

Valeria Messalina a fost cea de-a treia soție a împăratului Claudius, iar numele ei este asociat cu viciul și desfranarea. Căsătorită la numai 20 de ani cu Claudius,  care era cu aproape 30 de ani mai mare decât ea, Messalina s-ar fi culcat cu 8.000 de bărbați. Ea era vestită pentru concursurile în care reușea să satisfacă mai mulți parteneri decât prostituatele.

Citește și: ÎMPĂRĂTEASA OBSEDATĂ DE SEX! MODUL INCREDIBIL ÎN CARE ȘI-AR FI GĂSIT SFÂRȘITUL

Messalina obișnuia să-și potolească poftele carnale în timpul unor competiții organizate în bordeluri. Atunci, femeia a provocat cea mai faimoasa prostituată din Roma pentru a vedea dacă rezistă mai mult în timpul unui maraton sexual. După ce au făcut sex amandoua cu câte 25 de bărbați, Scylla ar fi cedat, în timp ce Messalina a mai continuat  câteva ceasuri.

Împarateasa nu acceptă refuzuri, iar cei care îndrăzneau să nu i se supună plăteau scump. Soția lui Claudius dezvolta adevărate obsesii pentru anumiți bărbați, pasiuni violente care, de obicei, erau fatale pentru aceștia.

Sursa traducere: ciao.ro