Cât a plătit un român care a cumpărat inelul Rihannei pentru a-l face cadou de Crăciun

Ceasuri vechi de colecție și inele cu diamante purtate de celebrități precum Beyonce sau Rihanna. Sunt doar câteva dintre cadourile de lux pe care românii potenți financiar le oferă de Crăciun apropiaților. Numai miercuri seară, la o licitație din Capitală, s-au vândut accesorii de lux în valoare de 160.000 de euro, scrie știrileprotv.ro. De pildă, o singură pereche de cercei din pietre prețioase a fost adjudecată cu 11.000 de euro.

4.500 de euro. Cu atât s-a vândut inelul “Azalea” purtat de Rihanna la un eveniment din Barbados. Cel mai probabil, cea care îl va primi îl va purta la rândul sau chiar în seara de Crăciun. Un alt model, la fel de valoros, a rămas însă în casa de licitații, pentru că pragul nu a fost atins. Chiar și așa nu duce lipsă de admiratori și nici de oferte.

Un inel din aur galben, decorat cu diamante și briliante poartă sugestiv numele de Queen Bey (foto), asta pentru că a fost creat special pentru artista americană de un atelier exclusivist din Italia. Un model identic a fost purtat de Beyonce la Premiile Oscar din 2017, iar de atunci toate doamnele din lume își doresc să îl poarte. Prețul de pornire este de 3.000 de euro.

Vedetele licitației au fost însă, cerceii din aur alb și diamante adjudecați cu nu mai puțin de 11.000 de euro. S-au cumpărat la greu și pandantive, cum ar fi de exemplu o mini statuetă din abanos, aur galben, perle și diamante, care s-a dat cu 4.000 de euro. Oferte au avut și seturile Faberge.

Rolex, Patek Phillipe sau Omega sunt alte branduri de lux căutate de cei care vor să dăruiască ceasuri de Crăciun. Majoritatea ceasurilor preferate de români sunt cele vintage, că acest exemplar, de pildă, vechi de peste 100 de ani, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: billboard