Cât costă o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu de la Mamaia

Mihai Trăistariu a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea artiștilor care au resimțit din plin problemele cauzate de pandemia de coronavirus. Artistul a găsit alte soluții de a face bani, precum închirierea apartamentelor pe care le deține pe Litoral.

Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a petrece o noapte într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu:

Luna APRILIE = 150 RON/NOAPTE;

Luna MAI = 150 RON/NOAPTE;

Intervalul 1 – 9 IUNIE = 150 RON/NOAPTE;

Intervalul 10 – 30 IUNIE = 200 RON/NOAPTE;

Luna IULIE = 350 RON/NOAPTE

Luna AUGUST = 350 RON/NOAPTE

Intervalul 1 – 18 SEPTEMBRIE = 200 RON/NOAPTE;

Intervalul 19 – 30 SEPTEMBRIE = 150 RON/NOAPTE.

„Mi-am cumpărat o clădire anul trecut pentru școala mea de muzică. Și m-am trezit cu ipoteci. Noroc că acum făcusem schimb cu un teren și mai am încă 7 apartamente. Asta e un noroc, că nu se întâmplă oricui și oricând. Aveam un teren și l-am schimbat pe 7 apartamente și le dau turiștilor anul acesta. Și din asta trăiesc acum“, a declarat Mihai pentru jurnaliștii de la cancan.ro.

Apartamentele lui Mihai Trăistariu în complexul eMenTi Residence din Mamaia Nord situat la numai 100 de metri distanță de plajă. Alte detalii se pot găsi pe pagina de Instagram a artistului.

Sursa foto: Instagram