Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel

Monica Anghel a achiziționat, în anul 2015, o pensiune în Berevoiești, Argeș. Artista a transformat-o într-un conac boieresc și a redenumit-o ”Sfânta Elena”. Locația precisă a acestui stabiliment este la 5 kilometri de satul Gămăceşti şi are ieşire și la un râu.

Pensiunea Monicăi Anghel, cumpărată de la un producător de cherestea și mobilier, este amplasată în apropierea unei păduri și a unui râului Bratia.

Conform Booking.com, conacul dispune de un lounge comun, restaurant, bar și grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și TV cu ecran plat. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită. Turiștii au posibilitatea de a alege între un mic dejun continental sau tip bufet.

Preţul unei camere pe noapte este 280 de lei, dar politica proprietăţii permite rezervarea unei camere pe minimum două nopţi. Există două tipuri de cameră: camera Queeen, cu două paturi şi o canapea extensibilă, şi camera dublă, cu două paturi de o persoană. Preţul este acelaşi indiferent de tipul camerei.

Sursa foto: booking