CAT DE AMBITIOASA ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE

Succesul depinde de ambitia pe care o manifesti, iar ambitia depinde si de zodia in care te-ai nascut.

Berbec: Normal ca esti ambitioasa. E parte integranta, definitorie a personalitatii tale. Mai mult, cineva lipsit de ambitie ar putea sa treaca, in ochii tai, drept papa-lapte! Satisfactia de a obtine ceva pentru care ai facut eforturi te implineste si te motiveaza.

CITESTE SI: Cum iubeste cel mai sexy barbat din zodiac

Taur: Iti urmaresti scopurile cu multa tenacitate si chiar incapatanare. Fata de Berbec, care are “explozii” de ambitie intense dar scurte, tu poti sa faci eforturi sustinute pe termen lung, pana la victoria finala!

Gemeni: Ai variatii, de la ambitie vie pana la “je m’en fiche”-ism total. Pe ansamblu, nu iei lucrurile destul de in serios ca sa pui la bataie toate resursele tale. Sau, daca o faci, nu pentru mult timp.

Rac: Putini banuiesc ca in spatele blandetii tale sau dincolo de indiferenta pe care o manifesti uneori se pot ascunde ambitii mari. Nu multe, dar adanci si puternice. Pacat ca in toiul manifestarii unei ambitii te mai poate apuca cate un “dat inapoi” specific Racului.

Leu: 
Se intelege de la sine ca esti ambitioasa. Super ambitioasa! Dar ai eleganta sa n-o arati intotdeauna explicit. Pe de alta parte, cele mai multe lucruri consideri ca le meriti de la sine, fara sa crezi ca merita sa faci eforturi in acea directie.

Fecioara: Ai oroare de cei excesiv de ambitiosi, care calca pe cadavre ca sa-si atinga scopul. Asta nu inseamna ca tie, personal, iti lipseste ambitia. Numai ca la tine ea nu se manifesta exploziv, ci are o forma mai blanda, de picatura care sapa putin cu putin, in stanca.

Balanta: Soarele in zodia ta este in “cadere”. Martele, in “exil”. Asa ca de unde sa creasca ambitia? Preferi sa cauti varianta usoara si placuta, mai degraba decat sa fii nevoita sa dai din coate…

Scorpion: Putini sunt cei care te intrec la ambitie si tenacitate. Unii chiar ar spune ca esti prea incrancenata si ar fi bine sa o lasi mai moale. Insa tu stii ca fara ambitie nu se obtine succesul si esti gata sa sacrifici orice, pana la sange!

Sagetator: Fireste ca poti sa fii ambitioasa cand vrei. Adica sa dai jos 5 kg intr-o saptamana sau sa obtii postul visat, dintre zeci de candidati. Dar ai si perioade in care te relaxezi, bazandu-te pe popularitatea ta sau pe norocul tau proverbial.

Capricorn: Concurezi cu succes pentru un loc fruntas la ambitie. Poate ca iti apare mai tarziu in viata, sau poate ca nu e la fel de rasunatoare ca a altora. Insa un Capricorn adevarat isi urmareste scopul cu o ambitie si tenacitate tacute, care starnesc admiratia.

Varsator: Cu idealismul care te caracterizeaza, ambitia comuna, specifica oamenilor obisnuiti, pare ca iti lipseste. Nimic mai gresit! Doar ca are o forma mult mai rafinata. Ambitiile ascunse ale Varsatorului ar putea face sa roseasca si un Leu…

CITESTE SI: Top 4 zodii masculine care saruta ca in filme

Pesti: Pe tine multa lume, incepand cu propria ta mama, te suspecteaza ca nu ai destula ambitie. Si ce e drept, preferi sa te lasi in voia destinului care stie ce sa iti ofere faca ca tu sa te dai peste cap pentru asta.

 Sursa:unica