Cat de greu il duci in fata altarului in functie de zodia lui

Daca racul este nerabdator sa se casatoreasca si sa aiba o familie a lui, Varsatorul pare sa fie alergic la cuvantul “nunta”. Vezi care e parerea iubitului tau despre casatorie si cat de greu il aduci in fata altarului!

3 zodii de barbati care nu vor sa se insoare

CITESTE SI: Ce gen de femeie esti in functie de luna in care te-ai nascut! Horoscopul care se potriveste intotdeauna

Gemeni
Barbatul din Gemeni nu este adeptul casatoriei. Ii este indiferent daca aveti sau nu “acte” pentru ca nu crede in importanta lor si nu intelege de ce altii pun atata pret pe ele. In schimb intelege dorinta unei femei de a fi mireasa, asa ca, daca tu vrei o nunta, nu trebuie decat sa-i spui. Orice petrecere, chiar si cea de nunta, este un motiv de bucurie pentru el.

Leu
Leul se teme ca, dupa casatorie, va ajunge sa traiasca “sub papuc”. E singurul motiv pentru care evita casatoria. Orgolios si egoist, isi doreste sa fie mereu pe primul loc, in centrul atentiei si sa fie cel care ia decizii. Nu ii place sa se consulte cu cineva sau sa i se dea ordine. Iar cand apar copiii, Leul chiar sufera pentru ca nu mai este cea mai importanta persoana din viata sotiei.

CITESTE SI: Ce fel de mama esti in functie de zodie

Varsator
Varsatorul tine foarte mult la libertatea lui. Este genul de burlac vesnic, care zboara din floare in floare pana la varste inaintate si numai cuvantul “nunta” e de ajuns sa-i declanseze un atac de panica. Daca iubitul tau e un Varsator adevarat, nu prea ai sanse sa-l duci la altar.

Sursa:libertatea