Cât de important este să alegi corect firma de servicii funerare

De obicei, cei care apelează la serviciile unei case funerare se află într-un moment greu din viață. Cel mai important într-o astfel de perioadă este să aveți alături persoane oneste care să vă ajute, cu profesionalism, demnitate, modestie şi respect. Specialiștii cu experiență de la Pompe funebre One Mark International știu că cei care li se adresează au nevoie de sprijin necondiționat și îndrumare în luarea celor mai bune decizii pentru organizarea înmormântării persoanei dragi, dar și pentru repatrierea decedatului.

Orientați către suferința celui care le trece pragul, profesioniștii casei funerare îi ajută să ia cele mai bune decizii în funcție de necesități, dar și de bugetul de care dispun. Alegerea corectă a unei firme de pompe funebre care să se ocupe de tot ce este necesar vă poate scuti de multă bătaie de cap. Astfel, iată câteva criterii care vă pot asigura liniștea de care aveți nevoie atunci când alegeți să colaborați cu o firmă de servicii funerare:

Personal calificat și echipamente moderne

Chiar dacă este necesar să luați foarte multe decizii importante într-un interval de timp foarte scurt, pentru a alege corect o firmă de servicii funerare este recomandat să verificați dacă aceasta dispune de personal calificat și profesionist, personal care se poate ocupa de tot ce este necesar de la consultanță până la organizarea pomenii și parastasului dupa înmormântare.

Referințe bune și de încredere

Înainte de a contacta o firmă de pompe funebre în București sau în oricare alt oraș, este recomandat să o verificați. Informațiile de pe site-ul firmei nu sunt mereu suficiente pentru a lua o decizie, deoarece acestea sunt concepute pentru a atrage publicul. Este indicat sa realizați o căutare pe Internet legată de serviciile oferite de firma respectivă și să identifici atât comentariile pozitive, cât și pe cele negative, pentru a decide dacă este indicat sau nu să lucrați cu acea firmă.

Programul firmei de servicii funerare

Un eveniment nefericit se poate întâmpla oricând, nu ține cont că este zi sau noapte. Pentru a nu fi luați prin suprindere de un astfel de eveniment, trebuie ca firma de servicii funerare să funcționeze non stop. O firmă de pompe funebre care are program 24/24 este pregatită să vă ofere cele mai bune sfaturi în materie de produse și acte necesare pentru funerarii.

Servicii funerare de calitate

În ultimii ani piața de profil a cunoscut o expasiune considerabilă iar foarte multe firme promit să ofere servicii cât mai bune, dar nu toate pot oferi și o gamă completă de produse. Cu o experiență de peste 20 de ani, pompe funebre One Mark International, vine în ajutorul celor nevoiași și dispune de pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu și pachetul spital, toate de o calitate superioară și cu prețuri mici. De la prosoape, batiste, doliu de pus în piept și la ușă, coroane până la cruci, sicrie și furnituri, acestea sunt numai câteva dintre produsele pe care le puteți găsi non-stop la sediul societății. Împreună cu specialiștii firmei se poate discuta despre fiecare produs în parte, în funcție de ce tip de cruce doriți să alegeți sau ce fel sicriu, coroane, sau prosoape, dar și despre toate detaliile necesare. Casa mortuară oferă prețuri accesibile pentru orice buzunar și dispune de diverse pachete pentru care puteți opta:

Repatriere decedati

Unele servicii funerare profesioniste de la One Mark International presupun repatrierea celor decedați în alte țări.

Casa de pompe funebre colaborează cu firme de servicii funerare specializate în diverse țări. One Marck International vă pune la dispoziție transport funerar internațional, întrunirea tuturor condițiilor din punct de vedere legal și igienic pentru ca transportul să se efectueze conform normelor legale, precum și obținerea tuturor documentelor.

Dupa finalizarea repatrierii, tot casa de pompe funebre se ocupă de restul detaliilor. Stabilesc împreună cu familia îndoliată în ce termeni se va desfășura totul, de la alegerea unei cruci, prosoapelor, batistelor, precum și a sicriului, pentru care puteti opta în funcție de bugetul disponibil.

Avantaje servicii funerare profesioniste de la One Mark International:

Aceste pachete funerare complexe conferă suport complet familiilor îndoliate din București pe partea de organizare a înmormântării și a coordonării logistice, specialiștii de la pompe funebre One Mark International oferind următoarele avantaje:

One Marck International oferă garanția celor mai bune servicii funerare în București și în zonele limitrofe, respectând bugetul, dar și preferințele membrilor familiei îndurerate. Contactați casa de pompe funebre chiar astăzi pentru mai multe detalii și oferte de prețuri.

Echipa casei de servicii funerare se ocupă de organizare și de toate cele necesare înmomântării cu multă discreție, intervenind atunci când situația o cere, fără să deranjeze membrii familiei, în acele clipe de tristețe profundă.