CAT DE MARE E RISCUL SA DIVORTEZI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Daca influenta semnului astrologic sub care ne-am nascut se simte in toate aspectele vietii noastre, atunci probabil ca astrele stiu si cat de mare este riscul de a divorta, in cazul fiecaruia dintre noi.

Berbec

Exista mari sanse ca berbecii sa divorteze si asta din cauza faptului ca sunt prea incapatanati uneori. Chiar nu stiu sa lase de la ei sau sa evite conflictele. Din pacate asa sunt ei si nu prea exista sanse de a se schimba.

CITESTE SI: TOP 6 ZODII PUSE PE SCANDAL

Taur

Taurii sunt in general foarte stabili atunci cand vine vorba de relatii si nu risca sa divorteze, decat in cazuri extraordinare… Ei se dedica total partenerului si pun mare accent pe viata de familie.

Gemeni

Gemenii sunt tentati sa isi insele partenerul de-a lungul vietii, asadar exista sanse sa ajunga si la divort. Nici in cazul lor nu se poate face nimic, pentru ca le place sa sara din floare in floare si nu se pot abtine.

Rac

Racii ajung la divort doar daca afla ca partenerul i-a inselat sau daca acesta devine violent. In general ei sunt cei mai familisti nativi ai horoscopului si nu renunta cu una, cu doua la familie.

Leu

Se prea poate ca leii sa divorteze, pentru ca nu prea le place rutina si risca sa se plictiseasca de partener, dupa o perioada de timp.

Fecioara

Fecioarele se aseamana putin cu gemenii, in sensul ca sunt sanse destul de mari ca si nativii acestei zodii sa-si insele partenerul de viata. Le place sa riste si le plac aventurile.

Balanta

Sunt destul de rare cazurile in care balantele nu ajung la divort, pentru ca majoritatea trec prin aceasta experienta de-a lungul vietii lor. Pur si simplu devin prea mofturosi sau prea insuportabili pentru partenerul de viata. Si, fie ca le place sau nu, oricine are o limita.

Scorpion

Scorpionii tin mult la familia lor si sansele de a ajunge la divort sunt destul de mici, deoarece ei fac tot posibilul pentru a remedia orice problema aparuta in cuplu.

Sagetator

Nici sagetatorii nu au prea multe sanse de a ajunge la divort pentru ca, in general, lor nu le plac deloc conflictele si incearca sa le evite. Iar daca ceva nu merge in cuplu, sunt primii care incep sa lucreze la remedierea problemei.

Capricorn

Din pacate pentru ei, sansele de a ajunge la divort sunt destul de mari, si asta din cauza atitudinii lor. Daca si-ar schimba putin comportamentul si mai ales daca nu ar mai fi atat de egoisti, ar putea evita problemele in cuplu.

Varsator

Un pic de realism le-ar face foarte bine, mai ales in relatia de cuplu. Pentru a nu ajunge la divort, varsatorii trebuie sa le acorde mai multa atentie partenerilor lor de viata.

CITESTE SI: CEA MAI MUNCITOARE ZODIE

Pesti

Pentru ei e dificil sa fie intr-o relatie stabila, pentru ca sunt perfectionisti si mereu le gasesc defecte celor din jur. Cu toate acestea, daca renunta la standardele lor imposibile, au sanse de a trai povesti frumoase de dragoste, pana la finalul vietii.

 Sursa:unica