Cat de mult vei trai, in functie de zodie

Ziua in care te-ai nascut influenteaza momentul in care vei trece in nefiinta, potrivit astrologilor, care si-au facut o idee despre cat de mult vei trai in functie de zodie. Afla mai departe care sunt cele mai longevive zodii.

Berbec

Esti o persoana care reuseste deseori sa ii scoata din sarite pe ceilalti. Iti place sa iti asumi riscuri si de multe ori iti pui sanatatea in pericol. Poti trai si pana la 85 de ani, cand poti muri in urma unui infarct. Dorinta ta te aventura iti poate aduce, insa, moartea la varste fragede, in accidente de masina.

CITESTE SI:Barbatul vietii tale in functie de zodia ta! Pe cine sa pui ochii

Taur

Esti practic si persistent, ai o ambitie extraordinara si muncesti din greu pentru a ajunge unde iti doresti. Esti perceput ca un om incapatanat, iar atitudinea ta nelinistita iti consuma energia. Vei muri, insa, la batranete, dupa 90 de ani, din cauze naturale.  In cazuri rare, iti poti pierde viata in tinerete, in timp ce spargi o banca sau esti supus unei operatii.

Gemeni

Ai o minte agera si esti placut de foarte multi oameni, care cred despre tine ca esti bisexual. Chiar daca vei primi atentie din multe parti, vei atinge cu greu fericirea, pentru ca esti inclinat sa astepti prea mult si sa oferi prea putin. Urasti sa lasi bacsis sau sa dai bani pentru cauze nobile. Gemenii sunt recunoscuti pentru inclinatia lor spre incest, iar viata lor dezordonata si plina de abuzuri le pot aduce moartea in jurul varstei de 45 de ani. In cazuri fericite, traiesc si pana la 85 de ani, cand pot muri de claustrofobie.

Rac

Tie iti plac oamenii si vrei sa ii ajuti de fiecare data, insa vei fi perceput ca un om slab si usor de manipulat. Pentru ca iti pasa de ceilalti, nu prea ai grija de tine, dar cu toate acestea, ai sanse sa traiesti cel mai mult din tot zodiacul. Majoritatea nativilor ajung pana la 95 de ani si mor din cauze naturale. Alteori, o boala la stomac iti poate cauza moartea mai devreme.

Leu

Tu crezi ca esti un lider innascut, dar oamenii cred ca esti un idiot. Cei mai multi Lei sunt incapatanati, vanitosi si nu suporta sa fie criticati. Ai inclinatie spre comiterea de infractiuni, dar aroganta si obiceiurile tale imorale nu te vor impiedica sa traiesti pana la 90 de ani. Daca nu ajungi pana la acea varsta, cel mai probabil ai fost ucis de cineva pentru bani sau din cauza atitudinii tale.

Fecioara

Tu esti o persoana logica si nu suporti dezorganizarea. Esti rece si nu iti arati sentimentele, iar uneori poti sa adormi in timp ce faci sex. Fecioarele sunt soferi buni sau proxeneti si au toate sansele sa moara devreme, din cauza unor probleme de sanatate. Daca esti norocos, insa, poti trai si pana la 80 de ani.

Balanta

Firea ta artistica iti da batai de cap cand vine vorba de acceptarea realitatii. Daca esti barbat, ai multe sanse sa fii homosexual, iar daca esti femeie, poti face multi bani ca prostituata. De cele mai multe ori, insa, firea ta boema iti scade considerabil sansele de a avea o cariera sau de a te imbogati. Balantele au cele mai mari sanse sa moara din cauza unor boli venerice. Daca nu duci o viata plina de abuzuri, poti ajunge si pana la 100 de ani.

Scorpion

Tu esti foarte priceput in afaceri, iar perspicacitatea ta ii face pe ceilalti sa nu aiba incredere in tine. Pentru ca nu exista nicio limita morala pentru tine, ai toate sansele sa faci avere. Totusi, caracterul tau le va da batai de cap celorlalti si risti sa fii ucis in perioada ta de glorie. Daca scapi de furia celorlalti, a ta te va consuma, pentru ca te intristezi usor si nu ierti foarte repede. In cel mai bun caz, ajungi sa traiesti pana la 60 de ani.

Sagetator

Esti o persoana plina de optimism si entuziasm, iar firea ta pozitiva te face sa te bazezi mai mult decat trebuie pe noroc, deoarece nu ai niciun talent. Cei mai multi Sagetatori sunt alcoolici sau ajung sa abuzeze de alte substante periculoase, dar cu toate acestea, duc o viata lunga. Poti trai si pana la 90 de ani.

Capricorn

Esti o fire conservatoare si iti este teama sa iti asumi riscuri. Esti lenes si nu prea iti place sa faci nimic, de aceea nu vei avea o cariera stralucita. Pentru ca nu te consumi si nu iti place munca, vei trai pana la 80 de ani.

Varsator

Ai o minte inventiva si esti inclinat spre progres, desi oamenii cred despre tine ca nu esti foarte inteligent. Minti cam mult si ai tendinta de a fi neglijent, lipsit de practica, iar cel mai mare defect al tau este ca nu inveti din greseli. Te detasezi foarte usor de probleme si de aceea vei trai mult, chiar si pana la 90 de ani. Exista sanse sa mori in bratele unei persoane dragi.

CITESTE SI: Ce porecla sexuala ai, in functie de zodie? Racul este “facatorul de dragoste”

Pesti

Ai o imaginatie bogata si crezi deseori ca esti urmarit de spioni sau politie. Ceilalti nu sunt influentati de tine si esti perceput ca un om fara putere. Iti lipseste increderea in sine si esti, de multe ori, las, insa abuzezi de putere in fata persoanelor fara aparare. Viata ta este destul de zbuciumata, dar poti trai si pana la 80 de ani.
 

 Sursa:unica