Cat de predispus e la adulter in functie de zodia lui

Poate sa-ti fie fidel toata viata sau te va insela cu prima ocazie? Vezi cat de tentat este sa te insele in functie de zodia lui!

Zodii de barbati care insala adesea

Taur

Este nesigur pe el, gelos, posesiv si banuitor. Poate si pentru ca „orice hot se simte furat”, dupa cum spuen un proverb. Senzual si impulsiv, Taurul cedeaza tentatiilor de moment si adesea gandeste cu mai mult cu… organul genital decat cu capul.

CITESTE SI: Ce zodii sa ocolesti in plan amoros

Gemeni

Este comunicativ, sociabil, dar ii place sa flirteze si adesea insala. Este genul care manipuleaza fara probleme prin cuvinte frumoase si se pricepe de minune sa manipuleze adevarul asa incat sa iasa cum vrea el. Isi tradeaza nu doar iubitele, ci si prietenii. Nu poate sa tina secrete.

Fecioara

Pare responsabil, muncitor si demn de toata increderea. De fapt, este un mare manipulator. Te poate face sa actionezi in favoarea lui fara sa-ti dai seama si te poti trezi ca l-ai ajutat tu insati sa te insele. Din fericire, nu are genul de personalitate care sa atraga multe femei.

Scorpion

Lipsit de scrupule si egoist, Scorpionul este complet lipsit de aparare in fata tentatiilor. Este genul care te insala fara rusine, apoi face crize de gelozie doar pentru ca porti o fusta cam scurta. Gelozia si posesivitatea lui cresc odata cu numarul aveturilor extraconjugale pe care le are.

Sagetator

Sociabil si comunicativ, zboara din floare in floare si nu poti avea niciodata incredere completa in el. Cand iti e lumea mai draga si crezi ca te poti baza pe el, descoperi ca a avut o viata dubla tot timpul si ca, de fapt, ascunde niste lucruri de necrezut.

Cat de predisupuse la adulter sunt celelalte zodii

Berbec

Berbecul are un suflet mare, dar in acelasi timp poate sa fie foarte ambitios si lipsit de scrupule. Interesul lui este mereu pe primul plan, chiar daca trebuie sa insele care sa obtina ceea ce vrea. Are un temperament puternic si i se intampla sa-si saboteze propriile relatii dintr-un impuls de moment.

Rac

Este un barbat de incredere si foarte fidel. Nativii din Rac sunt predispusi la tot felul de dependete pe care stiu sa le ascunda. Poate sa minta in legatura cu sumele cheltuite, cu paharele de alcool baute dar capacitatea lui de maipulare se cam opreste aici. Nu ar putea sa te insele fara sa-ti dai seama.

Leu

Leul are un caracter  cam indoielnic. Este egoist si nimic nu e mai important decat fericirea lui, nici principiile, nici binele altora. Se joaca adesea cu femeile si el invarte pe degete fara ca ele sa-si dea seama. Daca are sansa sa insele nu prea sta pe ganduri.

Balanta

Este una din zodiile cele mai demne de incredere, dar cade prada impulsurilor de moment. In ciuda aparentelor este o persoana senzuala si nu rezista tentatiilor, fie ele culinare, sexuale sau de alta natura. Apoi ii pare rau si face tot posibilul ca fapta lui sa nu raneasca pe nimeni… adica sa nu afle nimeni.

Capricorn

E una din zodiile cele mai demne de incredere pe toate planurile. Totusi, poate sa fie orgolios si razbunator. Daca te prinde flirtand cu altcineva nu ii trece supararea decat daca iti plateste cu aceeasi moneda, iar uneori merge cam departe cu razbunarea. Daca nu gresesti tu, nu o va face nici el.

Varsator

Are un caracter nobil, apreciaza sinceritatea si uraste micinosii. Nu insala si nu face nimic rau intentionat. Totusi, e genul de barbat care isi pierde rapid interesul si adora schimbarile. In plus, este si usor de atras in capcane erotice.

CITESTE SI: Combinatii intre zodii pentru sex exploziv

Pesti

E gelos, posesiv si complet lipsit de incredere in sine, dar e fidel ca un caine batran. Daca te imsala, probabil e doar o intamplare nefericita pe care o regreta sincer si care nu se va repeta. Dar in general nu e cazul pentru ca nu are suficienta incredere in sine ca sa cucereasca o alta femeie.

 Sursa:unica