Cat de rai sunt oamenii in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal vine cu o serie de calitati si defecte. Ne-am gandit sa iti spunem cat de rai sunt oamenii in functie de zodie, pentru a sti de cine sa te feresti.

Top 3 cele mai rautacioase zodii

Berbec

Acesti nativi sunt foarte egoisti. Ai putea fi in pericol de moarte si ei tot nu ar observa, fiind prea preocupati de problemele lor. Sunt impulsivi si spun, de obicei, ce le trece prin cap, fara a se gandi la consecinte. Daca te vei supara vreodata pe ei, nu vor intelege de ce si in niciun caz nu se vor gandi ca este vina lor. Sunt dominati de planeta Marte, asa ca nu se vor da niciodata inapoi de la lupta si nu au o problema cu a folosi violenta, pentru a obtine ce isi doresc.

CITESTE SI: Ce zodii isi gasesc jumatatea iarna asta

Scorpion

Nu indrazni sa contrazici un Scorpion, pentru ca nu te va uita niciodata si vor incerca sa iti faca viata un iad. Acesti nativi sunt manipulativi si adora sa se joace cu mintea celorlalti. Nu exista stare proasta pentru scorpion, el este prins intr-un abis din care nu isi doreste sa iasa. Este obsedat de moarte, iar in relatiile amoroase, este gelos si posesiv. Scorpionii tin pica si vor avea grija sa se razbune, oricat de mult timp le-ar lua.

Leu

Leii au o atitudine regala si uita mereu ca nu sunt regi sau regine. Nu exista oglinda care sa nu le placa si pentru ca sunt constienti de farmecul lor, nu vor ezita sa il foloseasca, pentru a obtine ce vor. Acesti nativi simt nevoia sa fie in centrul atentiei si nu te vor crede cand le vei spune ca lumea nu se invarte in jurul lor. Nu pun pret pe timpul altora si vor intarzia fara regrete de cate ori iti vei face planuri cu ei. Pe langa faptul ca sunt foarte plini de ei, sunt si foarte incapatanati. Adora sa le dea celorlalti sfaturi despre cum sa se imbrace si cum sa se poarte, dar nu accepta sugestii de la altii. In ciuda arogantei lor, nu sunt persoane rele.

Cat de rai sunt oamenii din celelalte zodii

Taur

Persoanele din aceasta zodie sunt materialiste si posesive. Nu vor ceda niciodata intr-o cearta, indiferent de argumentele pe care le vei da. Taurii sunt lenesi si vor face tot ce le va sta in putinta pentru a depune minimum de efort, ba chiar vor incerca sa le plaseze altora sarcinile lor. Cand vor sa obtina anumite lucruri, vor adopta o atitudine pasiv-agresiva: te vor asculta, iti vor zambi, ca si cum ar fi de acord cu tine, dar vor face cum cred ei. Pot parea de treaba, dar odata ce se apropie foarte mult de o persoana, devin extrem de posesivi si vor face tot ce le va sta in putinta sa o acapareze.

Gemeni

Gemenii au atat de multe personalitati, incat nu vei sti niciodata cu cine ai de-a face. Cand vorbesti cu ei, nu te astepta sa te asculte, pentru ca lor le pasa doar de problemele lor. Nu stiu sa tina secrete, asa ca nu le spune decat ce vrei sa afle toata lumea. Acesti nativi au minti ascutite si se pot gandi la mai multe subiecte in acelasi timp. Firea lor agitata le va da, insa, dureri de cap, iar uneori pot deveni morocanosi din aceasta cauza. Gemenii sunt schimbatori si superficiali, iar daca gresesc vreodata, nu au o problema sa minta, pentru a scapa de responsabilitate. Cu toate acestea, sunt cei mai inofensivi din zodiac, avand o fire vesnic tanara si fiind increzatori in ceilalti.

Rac

Nativii din aceasta zodie au schimbari de atitudine si le pot da batai de cap celorlalti. Sunt precauti si vor iesi cu greu din zona lor de confort. In general, sunt persoane bune si intelegatoare, asa ca, daca vei avea o problema, te vor asculta si vor incerca sa te ajute. Daca tu vei vrea, insa, sa le dai un sfat si sa le spui ca gresesc intr-o privinta, trebuie sa iti alegi cuvintele cu mare grija, pentru ca nu le place sa fie criticati. Sunt razbunatori si nu vor uita niciodata daca i-ai jignit sau le-ai spus ceva care i-a suparat. Nu trebuie sa faci comentarii deplasate nici despre copiii sau persoanele dragi lor. Ei au voie, insa tu nu!

Fecioara

Fii foarte atent cand te hotarasti sa iti petreci timpul cu o Fecioara, pentru ca au tendinta de a-i judeca pe ceilalti. Acesti nativi sunt perfectionisti, iar o vaza care nu sta la locul ei le va atrage toata atentia, indiferent cat de importante vor fi problemele tale. Fecioarele sunt persoane pesimiste, iar un mic obstacol li se va parea sfarsitul lumii. Oamenii din aceasta zodie sufera de ipohondrie, asa ca nu ar trebui sa le lasi in mana nicio carte despre boli. Oricum, isi vor petrece ziua gandindu-se ca au toate bolile din lume si vor lua zeci de vitamine, pentru a ramane sanatosi. Pentru ca sunt obsedati de perfectiune, critica foarte mult si nimeni nu va fi la fel de bun ca ei.

Balanta

Balantele au probleme in a lua decizii, asa ca, daca ti-ai facut planuri de cina cu ei, ai putea astepta pana la micul-dejun, pentru ca se vor decide foarte greu ce sa gateasca. Persoanele din aceasta zodie isi vor abandona propriile valori, pentru a-i face pe ceilalti fericiti si a pastra linistea. Pentru ca vor sa se integreze si sa fie placute, balantele se lasa usor influentate si uneori pot parea cu doua fete. In plus, in spatele atitudinii calme se ascunde o persoana manipulativa, care vrea sa fie lider in orice situatie. Se supara cand sunt contrazise si te pot acuza ca ai tipat la ele, chiar daca doar le-ai contrazis.

Sagetator

Sagetatorii sunt cinstiti si spun ce gandesc, fara a se gandi ca le ranesc sentimentele celorlalti. Se plictisesc repede si au nevoie mereu de ceva nou. Au impresia ca le stiu pe toate, iar daca vei incerca sa ii contrazici, vor face tot ce le va sta in putinta sa iti demonstreze contrariul. Sunt optimisti si nu au nicio problema sa ii insele pe ceilalti, mai ales daca asta serveste scopului lor.

Capricorn

Capricornii sunt obsedati de control si nu prea stiu sa renunte. Pentru ca sunt ambitiosi, nu vor sta pe ganduri, cand va fi vorba sa ii foloseasca pe altii in propriul lor beneficiu. Sunt persoane serioase si nu vor aprecia glumele facute pe seama lor. Nu suporta sa fie implicati in scene emotionale, pentru ca nu isi arata trairile, si nu isi asuma riscuri, decat dupa ce si-a calculat toti pasii. Nu sunt persoane rele, insa nu vor fi blanzi cu persoanele care le ameninta stanilitatea.

Varsator

Acesti nativi se grabesc sa ii judece pe ceilalti. Traiesc in lumea lor si pot parea persoane rupte de realitate. Pentru ca vor mereu sa ii sfatuiasca pe ceilalti, nu prea reusesc sa ii asculte cu adevarat. Varsatorii sunt persoane snoabe si se cred mai buni decat ceilalti. Pentru ca se cred cei mai destepti, nu vor avea o problema sa le spuna celorlalti cat sunt de neimportanti si de ignoranti.

CITESTE SI:Ce te face sa plangi usor, in functie de zodie

Pesti

Pestii sunt persoane care se ghideaza dupa ce simt, iar deseori s-ar putea simti dezorientati. Pentru ca sunt usor rupti de realitate, au probleme in a vedea nevoile celorlalti. Acesti nativi sunt foarte naivi si pot fi folositi cu usurinta la indeplinirea unor planuri diabolice.

 Sursa:unica