Cat de rele sunt femeile in functie de zodie? Afla mai multe

Barbatii sustin ca femeile sunt rautacioase, dar fiecare are un fel aparte de a stii cum sa enerveze pe cineva. Astrologii sustin ca totul se datoreaza zodiilor.

Berbec. Femeile berbec sunt destul de rautacioase si pot deveni foarte impulsive. Daca este cazul pot fi agresive din punct de vedere verbal si sunt in stare sa faca orice doar pentru a castiga o disputa.

CITESTE SI: Cum fac barbatii amor, in functie de zodie

Taur. Femeile din taur nu sunt deloc rautacioase, iar atunci cand dau dovada de egoism sau agresivitate, cel mai probabil nu isi dau seama de acest lucru. Acesta poate fi mecanismul lor de aparare, deoarece nu le place sa-si expuna slabiciunile.

Gemeni. Gemenelor le plac barfele cu cele mai bune prietene si au o parere foarte buna despre sine. De obicei se supara foarte greu si le trece foarte repede, deoarece nu suporta sa fie certati cu prietenii.

Rac. Chiar daca sunt femei sensibile, racii pot deveni foarte rai si cruzi atunci cand sunt raniti in inima familiei. Atata timp cat esti sincer cu o femeie rac, aceasta nu te va ataca si nu-ti va purta pica.

Leu. Leoaicele nu sunt in general rele, insa sunt foarte orgolioase si nu le place atunci cand sunt contrazise sau cand nu au dreptate. Le place sa manipuleze si din aceasta cauza se vor inconjura de persoane foarte slabe.

Fecioara. Fecioarele sunt cele mai crude femei din zodiac. Adora sa demonstreze tuturor celor din jur ca sunt superioare si vor face orice pentru a-si atinge scopul.

Balanta. Balantelor nu le sta deloc in fire sa fie rautacioase cu cineva. Considera o pierdere de timp sa intre in conflict, sa minta sau sa tradeze, asa ca nu o vor face.

Scorpion. La prima vedere, femeile nascute sub semnul scorpionului sunt perverse si misterioase. Insa, daca ajungi sa le cunosti mai bine, vei observa ca nu sunt rele. Atunci cand sufera, tind sa se razbune.

Sagetator. Sagetatoarele sunt rele doar daca le calci pe coada. Nu se complica cu razbunari, insa ajung sa urasca persoanele false, care le-au tradat. Chiar daca se impaca cu dusmanii, totul face parte dintr-un plan de a putea convietui.

Capricorn. Femeile capricorn nu sunt rautacioase si vor mereu sa rezolve problemele pe cale pasnica. Foarte rar vor deveni malitioase si numai daca situatia le-o cere.

Varsator. Varsatoarele nu sunt femei rele, daca nu le provoci. Sunt in schimb foarte mandre, iar daca le subestimezi este posibil sa ai parte de o surpriza de proportii.

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

Pesti. Dupa rac si fecioara, femeile din pesti ocupa locul 3 in ceea ce priveste rautatea. Pestii au tendinta de a se victimiza foarte mult si de a tipa la cei din jur, chiar daca par persoane foarte calme si linistite.

 

Sursa: teotrandafir