Cat este de nemernic barbatul din viata ta, in functie de zodie

In vreme ce unii barbati iti vor comunica fara jena care sunt cele mai arzatoare fantezii sexuale, altii prefera sexul clasic. Vrei sa stii cat de pervers poate sa fie iubitul tau in pat? Astrele iti dau raspunsul!

Berbec

Asteapta-te ca berbecul din viata ta sa iti propuna sa puneti in practica multe pozitii sexuale deocheate! Acest nativ va dori sa puna in practica tot ce vede in filmele porno sau revistele pentru barbati si nu se va lasa pana nu va obtine ce isi doreste.

CITESTE SI: Top 5 zodii care iubesc alcoolul

Taur

Taurul din viata ta are multe dorinte perverse ascunse, insa prefera sa nu ti le impartaseasca. Acest nativ este rezervat in pat si prefera pozitiile clasice.

Gemeni

Personalitatea duala a acestui nativ il face sa fie greu de multumit in pat. Isi doreste sa fii si cuminte dar si perversa in acelasi timp. Asteapta-te sa incerce sa experimenteze si alte pozitii sau locuri in care sa faca sex, decat cele obisnuite.

Rac

Barbatul nascut sub semnul racului este cel mai cuminte nativ al zodiacului. Prefera sexul romantic, pasional si linistit si asta deoarece este prea inhibat sa incerce pozitii noi. Cu toate acestea insa stie sa satisfaca o femeie.

Leu

Daca iubitul tau este nascut sub acest semn, asteapta-te sa se laude ca este experimentat si ii plac jocurile perverse. Ii place sa fie in centrulatentiei si vrea sa crezi ca este un maestru in arta sexului, insa adevarul este ca nu exceleaza in pat.

Fecioara

Desi la prima vedere pare un barbat rigid, daca ajungi sa il cunosti bine, vei observa ca nu este asa. Face tot posibilul sa isi satisfaca partenera si nu se da in laturi de la experimentele sexuale perverse.

Balanta

Un barbat nacut sub semnul balantei, nu este adeptul perversiunilor in pat, insa se asigura de fiecare data ca partenera are parte de o partida de amor de calitate. Ai rabdare insa cu el, deoarece acest nativ are nevoie sa ii acorzi timpul necesar pentru a se bucura de corpul tau si abia apoi va trece la actiune.

Scorpion

Iubitul tau este Scorpion? Atunci nu va da inapoi de la a experimenta orice perversiune ii propui. Ba chiar va veni cu idei noi, deoarece ii plac perversiunile. Nu te va supune insa la astfel de practici daca nu doresti.

Sagetator

Daca partenerul tau de viata este un sagetator asteapta-te sa iti comunice care sunt cele mai mari fantezii ale lui. Ba mai mult, va insista sa le puneti in practica macar o data in viata. In rest este destul de cumpatat si va face orice sa te multumeasca.

Capricorn

Capricornul prefera pozitiile clasice si sexul in doi, insa daca ii spui ca iti doresti ceva nou, va fi de acord cu orice. Chiar si cu o partida de sex in trei.

Varsator

Varsatorul nu poate fi fidel unei singure femei, mai ales daca aceasta nu este de acord cu fanteziile lui. Daca vrei sa il tii langa tine si sa nu te insele va trebui sa fii foarte deschisa si chiar sa vii cu idei noi. Nu te mira daca iti propune o partida de sex in trei sau in grup.

CITESTE SI: Cati oameni te plac in functie de zodie

Pesti

Se sacrifica de dragul tau! Sau cel putin asta te va lasa sa crezi, deoarece acest nativ are multe fantezii ascunse pe care ii este rusine sa le recunoasca. Cu toate acestea prefera insa sexul romantic la lumina lumanarii.

Sursa: astrologie.acasa.ro