Cat esti de gurmand in functie de zodie?

Exista oameni care traiesc pe principiul “Mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam”, dar in orice societate sunt si acei gurmanzi care isi organizeaza viata in jurul mancarii sau mai bine spus a meselor.

Acestia sunt oamenii care consuma timp si resurse financiare fie pentru o alimentatie sanatoasa si speciala, fie strict pentru mese imbelsugate care sa le satisfaca tot felul de pofte.

CITESTE SI: TOP 6 ZODII IN CARE SA NU AI NICIODATA INCREDERE

Afinitatea pentru mancare sau chiar obsesia pentru mancare are legatura si cu semnul astral care te guverneaza.

Iata, pe scurt, cat esti de obsedat de mancare, in functie de zodie:

Berbec

Nativul din Berbec este extrem de pofticios, orice noua optiune alimentara fiind o adevarata tentatie pentru el. Asta nu inseamna ca naste obsesii culinare, ci doar ca gusta putin din toate, vorba aia… de pofta.

Taur

Iata si primul obsedat culinar al zodiacului: Taurul gaseste una dintre cele mai mari voluptati in a manca si a prepara mancarea. Si-o imagineaza, ii inventeaza forme si culori, isi prepara cantitati si mari si deosebite. Cand mananca, nativul din Taur uita de consecinte.

Gemeni

Nici obsedat de mancare, nici macar pofticios, cel nascut sub acest semn astral face, deseori, fixatii pe un anumit produs alimentar. Si, dintr-o data, i se pare ca viata nu mai are sens daca nu il mananca, iar ceilalti se tot intreaba cata putere are nativul din Gemeni sa ramana fidel in fiecare zi aceluiasi produs, fara sa se plictiseasca. Inca o caracteristica a Gemenilor: fie mananca foarte dulce, fie mananca foarte sarat, oricum ar fi e mereu la o extrema.

Rac

Nativul din Rac iubeste sa gateasca si, se spune, ca ar avea si talent, devenind bucatari celebri. Insa, Racul nu gateste niciodata pentru el, ci intodeauna pentru ceilalti care pot deveni chiar dependenti de preparatele acestui nativ. Deseori, Racii au probleme grave cu greutatea in plus.

Leu

Un Leu mananca intodeauna ce e mai rafinat, mai pretentios, mai aristocrat. Chiar se spune ca acest nativ este gurmandul aristocrat al zodiacului. Cei mai multi sunt carnivori pasionati… Da, ei cred in zicala: “Cea mai buna leguma e carnea.”

Fecioara

Nativul din Fecioara gaseste o placere nevinovata in a manca, dar nu pune prea mult accent pe acest aspect al vietii. De cele mai multe ori mananca pe fuga, usor dezorganizat si cat sa nu ii mai fie foame. Are si momente cand se dedica unui stil de viata sanatos si alege numai alimente deosebite.

Balanta

Departe de a fi obsedat de mancare, nativul Balanta este cel mai mofturos semn zodiacal atunci cand vine vorba de mancare. Cand, intr-un final, reuseste sa aleaga ceva de mancare, poti fi sigur ca este o alegere rara si rafinata.

Scorpion

Scorpionul face excese alimentare doar atunci cand vine vorba de anumite alimente pe care le prefera, dar per ansamblu nu este un consumator infocat. Mananca mai mult de foame decat de pofta, dar risca totusi sa castige, facil, kilograme in plus.

Sagetator

Sagetatorul este semnul astral care adora dulciurile, mai mult decat orice alta zodie, chiar si decat cei nascuti sub semnul Gemeni. Desi nu refuza nimic ce contine zahar, Sagetatorul nu se prea ingrasa din pricina metabolismului foarte bine “organizat”.

Capricorn

Preferatele Capricornului sunt mesele festive. Ii place sa manance mult si numai pe alese, in cadrul unor intalniri organizate special. Am putea spune chiar ca nativul acestei zodii “mananca social”.

Varsator

Nativii acestei zodii nu sunt obsedati de mancare, nu dedica mult timp acestui aspect al vietii, dar apreciaza, din cand in cand, mesele deosebite, cu mancaruri inventive. Ar putea avea si o problema: sunt predispusi la a manca pe fond nervos sau din considerente de stres, ceea ce poate duce la ingrasare excesiva.

CITESTE SI: Ce zodii insala cel mai des? Afla mai multe

Pesti

Pofticios, gurmand, dornic de rasfat culinar, nativul din Pesti ar dori sa primeasca mancarea gata facuta pentru ca nu prea ii place sa gateasca. Asadar, cel nascut sub semnul astral Pesti este, de cele mai multe ori, clientul fidel al restaurantelor fine.

 Sursa: one