CAT ii COSTA pe ROMANI masa de PASTE

Masa traditionala de Paste poate ajunge sa scoata romanilor din buzunare sume pornind de la 400 de lei in cazul in care ingredientele sunt achizitionate din supermarket si pregatite acasa. Daca se apeleaza la ajutorul firmelor de catering, preturile pot ajunge pana la 900 de lei.

In ceea ce priveste produsele de baza, pretul din piata al carnii de miel variaza de la 21 la 26 de lei, un carton cu zece oua costa 7 lei, iar vopseaua poate fi cumparata cu preturi intre 2 si 4 lei, scrie Mediafax. 

CITESTE SI: BUCURESTI: Programul RATB si METROREX in noaptea de INVIERE

Produsele gata preparate se pot achizitiona cu preturi incepand de la 16 lei pana la 75 de lei pentru un kilogram de drob de miel.

Cozonacul si pasca pot fi achizitionate cu preturi cuprinse intre 4 si 40 de lei, respectiv 10 si 25 de lei.

Firmele de catering au realizat meniuri de Paste cu preturi care variaza intre 630 si 900 de lei. 

CITESTE SI: POLITISTII LOCALI bucuresteni isi DUBLEAZA misiunile de PATRULARE in perioada PASTELUI

Acestea contin preparate traditionale, de la bors de miel, drob de miel, sarmale de porc, la fasole batuta, salata de boeuf si friptura de pui. In pret nu sunt incluse bauturile alcoolice si racoritoare, in acest caz costurile depasind 1.000 de lei.

Sursa foto www.ampress.ro