Cât mai costă o bătaie? Alex Bodi a plătit-o pe Bianca Drăgușanu pentru a nu-l denunța la poliție. Chiar ea a recunoscut

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. După ce și-a șocat nevasta bătând-o crunt, Alex Bodi a mai șocat o dată, duminică dimineață, la Antena Stars. Aici a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul terifiante. Printre altele – că și-a tăiat venele și că are o natură agresivă care-i vine din ADN. Ba chiar că a pus preț pe bătaia administrată Biancăi și că aceasta costă 6.000 de euro.

La rândul ei, Bianca a confirmat pentru can-can.ro că Alex nu a vrut în ruptul capului să divorțeze, că a îngenuncheat în fața Biancăi, de ziua ei, ca să-l ierte și să-i mai dea o șansă. „A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă„, a spus Bianca.

„De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție!„”

Bianca Drăgușanu a mai spus că Alex Bodi a încercat s-o iau cu el la Viena ca să evite pronunțarea divorțului, iar gestul agresiv s-ar fi produs după refuzul acesteia.

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină”, a spus Bianca.

Alex Bodi a strâns imagini cu Bianca timp de un an de zile, după care a început s-o amenințe cu faptul că le face publice, iar teama de a nu-și compromite imaginea a primat până la un moment. La aceasta s-a adăugat și faptul că, după pronunțarea divorțului, Bodi a mers în toate emisiunile în care era invitat și a dat detalii despre relația lui cu fosta soție. Chiar și așa, acum Bianca se simte eliberată. „Doar un om disperat și frustrat merge în emisiuni și vorbește pe canapele despre fosta lui nevastă„, a spus Bianca.

Sursa foto: facebook