Cat se implica in treburile casnice in functie de zodia lui

Esti curioasa cum ar fi iubitul tau ca sot si “coleg de apartament”? Zodia lui iti spune cat de mult se va implica in treburile casnice si ce mofturi face cand trebuie sa te ajute.

4 zodii de barbati foarte harnici

Fecioara

Din punctul de vedere al treburilor casnice, barbatul Fecioara este partenerul ideal. Se ocupa de toate fara mofturi si chiar prefera sa faca el multe lucruri in loc sa te lase pe tine fiindca are obiceiurile si tabieturile lui. Insa e de rau daca nu pastrezi ordinea facuta de el.

CITESTE SI: Zodii care nu plang niciodata

Rac

Racului ii place sa faca orice impreuna cu tine, atata timp cat lucrati cot la cot. E gata sa spele vase, sa spele rufe si chiar sa frece toaleta daca in tot acest timp esti prin preajma si stai de vorba cu el. Daca trebuie sa faca treaba singur nu mai are nicio tragere de inima.

Capricorn

Capricornul e de parere ca orice persoana, indiferent de sex, trebuie sa stie sa faca orice in casa. E capabil sa faca cea mai buna ciorba, dar si sa repare gadget-uri. Are unele accese de lene, dar in general este un partener care se implica in orice treburi gospodaresti.

Scorpion

Nu este cel mai harnic barbat al zodiacului, dar crede in egalitatea intre sexe si daca poate sa te ajute, o va face. E drept ca trebuie sa-i dai indicatii precise, altfel nu prea se descurca si nici nu pare dornic sa invete, dar cel putin intentiile lui sunt bune.

Cum se descurca la treburile casnice ceilalti barbati ai zodiacului

Berbec

Berbecul pare un partener de viata ideal. Se implica in orice, se pricepe la toate, dar numai la nivel declarativ. Cand vine vorba sa faca ceva concret incepe sa se agite, sa vorbeasca, sa explice si pana la urma iti dai seama ca de fapt nu a facut nimic.

Taur

Taurul este cel mai lenes coleg de apartament. Orice i-ai cere, iti va spune ca el nu se pricepe si ca e mai bine sa faci tu. De fapt, el stie sa faca destule lucruri prin casa, dar pur si simplu ii e lene. prefera sa traiasca intr-o dezordine perpetua decat sa se ridice de pe canapea.

Gemeni

Barbatul Gemeni nu se prea se implica propriu-zis in treburile casnice, in schimb are mereu cate un sfat pentru tine. Te invata cum sa speli corect vasele, cum sa dai corect cu aspiratorul si cate si mai cate. Insa cand vine vorba sa faca si el ceva, are mereu cate o scuza buna.

Leu

Fiecare Leu ar avea cel putin un servitor daca si-ar permite. Daca nu, si o sotie este buna. Cu greu il convingi sa faca ceva prin casa pentru ca orice i-ai cere, el considera ca nu se potriveste cu statutul lui de cap al familie.

Balanta

Barbatul Balanta nu se implica in treburile casnice, iar daca ii ceri ceva iti va spune ca acel lucru mai poate astepta sau ca nu trebuie facut deloc. Ar putea sa traiasca in cea mai mare mizerie fara sa o observe deloc. Gandurile lui il tin atat de ocupat ca nu are ochi pentru asemenea lucruri banale.

Sagetator

Nu prea se implica in treburile casnice si dupa un timp iti vei da seama ca nici nu vrei sa se implice. Nu este cel mai indemanatic barbat, iar cand face un lucru strica alte trei. Ori il supraveghezi atent cand il pui la treaba, ori faci totul cu mana ta.

Varsator

Decat sa spele o doua farfurii si o oala ar prefera sa stea nemancat o seara. Varsatorul considera ca treburile casnice sunt o pierdere de timp pentru barbati, dar in acelasi timp are pretentii sa intre seara de seara intr-o casa curata.

CITESTE SI: Top 5 zodii care vor avea noroc pe plan financiar in 2016

Pesti

El ar vrea sa te ajute, dar din pacate nu prea se pricepe la nimic. Orice activitate practica ii pune mari probleme. Ii ceri sa spele vasele si constati ca a umplut toata bucataria de clabuc. Ii ceri sa spele rufele si iti strica toate hainele. Iar exemplele pot continua mult si bine.

 Sursa:unica