Cât sunt de eficiente tratamentele de epilare definitivă?

Iti doresti sa te bucuri tot timpul de o piele fina si delicata? Vrei sa ai mereu o piele pe care sa o poti lasa la vedere, mai ales in zilele toride de vara? Vrei sa scapi de grija de a te gandi mereu la faptul ca nu poti imbraca anumite tinute vestimentare datorita pilozitatii nedorite? Daca raspunsul la oricare dintre aceste intrebari sau la toate la un loc este unul afirmativ, atunci poti avea in vedere sedintele de epilare definitiva.

Epilarea definitiva este cea mai eficienta optiune pentru persoanele dornice sa scape de pilozitatea nedorita de la nivelul corpului intr-un timp relativ scurt si pentru o perioada de lunga durata. Eficienta tratamentelor de epilare definitiva Bucuresti este una foarte ridicata si pe termen lung. Inca de la prima sedinta de tratament se vor observa rezultate si aproximativ 1/3 din pilozitatea la nivelul corpului va fi indepartata in maxim 15 zile de la prima sedinta efectuata.

Epilarea definitiva – indepartarea eficienta a pilozitatii nedorite 

Eficienta tratamentelor de epilare definitiva se datoreaza tehnicilor folosite in cadrul acestui tip de tratament. Utilizarea tehnologiei laser care emite o lumina intens pulsata (IPL) catre foliculii de par asigura o abordare non-invaziva si in acelasi timp eficienta pentru a scapa de firele de par nedorite. In acest sens lumina intens pulsata este transportata prin intermediul melaninei catre radacina foliculilor de par. Aceasta lumina intens pulsata se transforma in caldura si astfel a arde radacina firelor de par. Drept consecinta in 15 zile de la fiecare sedinta firele de par supuse tratamentului vor cadea.

Tot in ceea ce priveste rezultatele tratamentului de epilare definitiva, trebuie punctat faptul ca odata terminate sedintele de tratament nu inseamna ca pentru totdeauna ai scapat de firele de par de pe corp. Firele de par se regenereaza in alte locuri fata de foliculii eliminati in cadrul epilarii definitive, iar in acest sens este nevoie de sedinte de intretinere anuale. Aceste sedinte anuale au menirea de a sustine eficienta tratamentului initial de epilare definitiva Bucuresti. Daca in cazul tratamentului initial de epilare definitiva vorbim despre un numar de sedinte care variaza intre 8 si 12, tratamentele de intretinere se refera la 1-2 sedinte intr-un an.

Avantajele epilarii definitive 

Alegerea unui tratament de epilare definitiva inseamna o multime de avantaje. Nu doar ca vei putea ca intr-un interval de timp ce variaza de la 6 luni la 10 luni sa te bucuri de o piele fina si delicata, dar in acelasi timp vei avea avantaje precum economia de timp si economia de bani. Daca punem in balanta costurile pe termen lung ale metodelor de epilare clasica in fiecare luna si costurile sedintelor de epilare definitiva, pe termen lung vei putea remarca faptul ca epilarea definitiva inseamna o economie importanta de bani.

Chiar daca tratamentul initial este unul mai costisitor, pe termen lung aceste cheltuieli se vor amortiza ca urmare a faptului ca nu mai sunt necesare decat sedintele de intretinere anuale. Tot in privinta avantajelor putem vorbi despre economia de timp pe care o vei face apeland la sedinte de epilare definitiva Bucuresti. Aceste sedinte ale tratamentului initial se vor face la un interval de 4-8 saptamani, iar ulterior sedintele anuale de intretinere pot avea loc la un interval de 6-12 luni. Prin urmare nu vei mai avea nevoie luna de luna sa mergi la salon pentru a avea pielea delicata pe care ti-o doresti.Ai in vedere aceste avantaje atunci cand vine vorba despre eficienta si beneficiile tratamentelor de epilare definitiva. Cauta un salon de infrumusetare autorizat care ofera astfel de servicii pentru a te bucura de rezultatele dorite!