CAT TIMP ITI POARTA PICA ZODIILE

Astrele ne conduc vietile si adesea ne fac sa fim mai rai sau mai razbunatori, fara ca noi sa ne putem impotrivi. Vezi cat timp iti poarta pica zodiile.

4 zodii care nu uita si nu iarta niciodata

Taur

Spre deosebire de berbeci, taurii sunt foarte ciudosi si te tin minte toata viata daca ai calcat stramb. Cel mai rau este daca ii inseli si daca ii dezamagesti, dar oricum, nu iarta si nu uita niciodata ce le-ai facut.

CITESTE SI: Horoscopul iernii: dragoste cu nabadai si castiguri financiare uriase. Afla ce te asteapta!

Leu

Leii sunt firi mandre si orgoliul lor este usor de ranit. Daca le-ai gresit cu ceva, daca i-ai mintit, sau mai ales daca le-ai facut rau cand ei au fost pentru o secunda vulnerabili, vor tine minte toata viata ofensa adusa. Adica nativii acestei zodii poarta pica zeci de ani.

Scorpion

Daca ar putea sa se razbune si in urmatoarele trei vieti pentru o greseala de-a ta, oricat de minora, scorpionii s-ar reincarna numai pentru acest scop. Daca le-ai calcat pe coada, trebuie sa te astepti sa-ti poarte pica o eternitate.

Capricorn

Daca i-ai gresit unui capricorn, nici sa nu te chinui sa-i mai ceri iertare, mai bine fugi departe, te muti in alta tara si iti schimbi numele. Lasand gluma la o parte, capricornii nu te vor ierta niciodata, asa ca mai bine iti iei gandul de la izbavire.

Cat timp iti poarta pica celelalte zodii

Berbec

Berbecii se aprind repede, dar uita si mai repede. Astfel, daca i-ai gresit cu ceva berbecului, poti sa stai linistit. Daca nu exista circumstante agravante, berbecul uita de suparare in maxim 24 de ore.

Gemeni

Gemenii sunt chiar ei niste oameni… fluizi si nu se dau in laturi de la tot felul de lucruri care supara persoanele dragi. Cu alte cuvinte, gresesc atat de des incat nu are rost sa se supere pe tine. Iti poarta pica cel mult 30 de secunde, dupa care cauta metode sa se razbune.

Rac

Racii nu sunt razbunatori, dar nu uita toata viata daca le-ai frant inima. Cu restul greselilor sunt mai blanzi, dar sufera ani de zile si iti scot ochii ori de cate ori se isca un nou scandal, cearta, sau daca ceva sau cineva le aminteste evenimentul.

Fecioara

Fecioarele nu sunt foarte razbunatoare, dar nici nu iarta fara sa ceara nimic in schimb. Asa critici cum sunt, fecioarele sunt experte in scosul ochilor si reprosuri sub forma de glume acide. Cat despre purtat pica, poate dura luni de zile in cazul lor.

Balanta

Balantele sunt foarte sensibile pe dinauntru, dar marele lor noroc este ca sunt atat de tematoare, incat foarte putine persoane chiar ajung atat de aproape. In general, balantele nu poarta pica mai mult de o secunda, dar trebuie sa ai grija sa nu sari calul.

Sagetator

Norocul cel mai mare cu sagetatorii este ca au mereu atatea de facut si atatea planuri care implica multe persoane, incat nu este rentabil pentru ei sa poarte pica cuiva prea mult timp. Daca ai gresit rau cu ceva sau i-ai dezamagit tare, sagetatorii poarta pica maxim doua-trei zile, apoi isi vad de treaba.

Varsator

Varsatorii nu sunt razbunatori, dar sufera mult cand cineva le face rau. Nici macar nu conteaza daca i-ai gresit intentionat, sau daca i-ai facut rau fara sa vrei, varsatorul iti va purta pica cel putin un an pentru asa isprava.

CITESTE SI: Zodia iti spune cu ce menire te-ai nascut pe lume!

Pesti

Desi sensibili, pestii sunt obisnuiti sa fie dezamagiti si raniti, astfel ca nu tin pica mai mult de o luna. Oricat de tare le-ai gresi, nativii acestei zodii vor ierta relativ repede greselile si te vor iubi din nou, fara conditii si pretentii.

 Sursa:unica