Cat va dura relatia voastra, in functie de zodia partenerului

Crezi ca ti-ai gasit partenerul perfect si atunci, bineinteles, ai vrea sa stii si daca relatia voastra va rezista testului timpului.

Chiar daca nu toate semnele zodiacului inteleg dragostea de lunga durata in acelasi fel, mai jos vei descoperi cateva informatii care te vor ajuta sa iti faci relatia sa infloreasca pe o durata mare de timp, indiferent de zodia partenerului tau.

CITESTE SI: 2 zodii care traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste

BERBEC

Daca iubitul tau este Berbec, trebuie sa intelegi ca are nevoie „sa castige” pentru a ramane indragostit. Dragostea voastra va dura mai mult daca il inveti pe Berbecul tau sa imparta indatoririle si responsabilitatile relatiei, astfel incat sa fie mereu in controlul a ceva, dar nu a intregii relatii.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a ramane interesanta. Intotdeauna ofera-i Berbecului ceva nou la care sa se gandeasca.

TAUR

Daca partenerul tau este Taur, el are nevoie de confort si securitate in viata sentimentala. Va trebui sa iti iei un angajament – si sa il respecti, pentru a castiga increderea Taurului pe termen lung. Va fi nevoie si de multa afectiune fizica, de asemenea. Trebuie sa il faci pe Taur sa se simta iubit.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin crearea unei relatii sigure si stabile.

GEMENI

Daca partenerul tau este Gemeni, trebuie sa intelegi ca are nevoie de varietate si de distractie ca sa ramana indragostit. Gemenii pot fi un semn destul de capricios, si daca el sau ea se plictiseste, atunci nu va sta prea mult pe ganduri inainte sa mearga mai departe. Introdu spontaneitate si distractie in relatia voastra, pe cat posibil.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin umor, foarte mult umor. Nimic nu ajunge mai repede la inima unui nativ Gemeni.

RAC

Daca partenerul tau este Rac, un camin familial plin de afectiune este prioritatea sa numarul unu. El sau ea va lupta pentru familie cu orice pret, iar daca vei pune in pericol securitatea familiei, nu vei mai primi o a doua sansa. Trebuie sa fii un bun parinte si un partener responsabil si puternic.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a pune familia pe primul loc, chiar daca asta inseamna sa iti sacrifici cariera.

LEU

Daca partenerul tau este Leu, va trebui sa pastrezi relatia in dezvoltare, catre noi niveluri, mai inalte si mai importante, ca sa ii mentii interesul. Leul are nevoie de un partener care sa il flateze si sa il adore, dar de asemenea are nevoie de un anumit stil de viata pentru o relatie pe termen lung.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a lucra mult la relatie. Indiferent de circumstante, Leul va aprecia efortul depus.

FECIOARA

Daca iubitul tau e Fecioara, va trebui sa fii pregatita sa te schimbi si sa te adaptezi pe masura ce relatia voastra se maturizeaza. Poti accepta o parte din criticile bine intentionate ale Fecioarei, dar sustine-ti si tu punctele de vedere si invata-ti partenerul sa vada frumusetea momentului prezent.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Cu umor. Te va ajuta sa gestionezi mai bine cicalelile partenerului si va cimenta legatura dintre voi doi.

BALANTA

Daca partenerul tau este Balanta, s-ar putea astepta ca voi doi sa traiti o poveste de dragoste ca in basme. Daca realitatea nu se ridica la inaltimea asteptarilor, Balanta ta va deveni deziluzionata si va dori sa isi caute in continuare printesa. Incearca sa introduci realismul in relatie, dar fa-o cu grija.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a avea o atitudine pozitiva. Nu lasa grijile si problemele sa traga in jos basmul.

SCORPION

Daca iubitul tau este un Scorpion, relatia voastra va fi intensa, tot timpul. Relatia s-ar putea sa fie epuizanta din punct de vedere emotional pentru amandoi, dar asa ii place Scorpionului. Pentru functiona, iti trebuie un refugiu in afara relatiei.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a-ti mentine propriile hobby-uri si prietenii, pentru a te asigura ca ai spatiu de respirat atunci cand ai nevoie.

SAGETATOR

Daca partenerul tau este un Sagetator, stii deja ca nu ii plac deloc  angajamentele. Asta poate duce la frustrare daca ceea ce iti doresti este sa intri intr-o relatie stabila, insa focul, pasiunea si intensitatea relatiei merita.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a elimina orice fel de presiune. Nu face niciun fel de cerere. Da-i voie Sagetatorului sa se manifeste liber.

CAPRICORN

Daca partenerul tau este Capricorn, el este deja intr-o relatie de lunga durata cu tine, inca de cand aceasta a inceput. A fi impreuna pentru mult timp nu este o problema, insa a fi impreuna in fericire si armonie este, pentru ca este foarte usor sa se piarda romantismul din cauza responsabilitatilor si a indatoririlor.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a pune accentul pe distractie. Stabiliti seri de iesit la intalniri si asigurati-va ca petreceti timp impreuna si fara copii.

VARSATOR

Daca partenerul tau este Varsator, detasarea sa ciudata te poate rani cateodata. Este greu pentru un Varsator sa se stabileasca total intr-o relatie, dar este mai probabil sa faca asta daca va conectati si la nivel spiritual.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a avea in comun cateva dintre interesele sale. Invata-le, daca trebuie. Trebuie sa aveti lucruri despre care sa vorbiti.

CITESTE SI: Zodia care iti va marca viata in 2016

PESTI

Daca iubitul tau este in zodia Pesti, inseamna ca este foarte sensibil si foarte usor ranit, si de asemenea cumva dependent de relatia voastra. Pentru o dragoste de durata cu un nativ Pesti este esential sa eviti a-i cauza prea multa durere emotionala, chiar si neintentionat.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a-ti controla temperamentul. Gaseste o modalitate mai delicata si blanda de a comunica, pentru a-i da sensibilului nativ Pesti o sansa sa isi faca vocea auzita.

 Sursa:elle