Adevărul a ieșit la iveală! Câtă cocaină au găsit polițiștii la Giani Kiriță! Document

La un an distanță de la izbucnirea scandalului legat de droguri, negat vehement atât de Giani Kiriță, cât și de DIICOT, adevărul a ieșit la iveală. Judecătorii au dezvăluit câtă cocaină s-a găsit asupra fostului fotbalist!

Judecătorii au dispus, la finele săptămânii trecute, confiscarea cantității de 2,73 grame de cocaină, găsită asupra fostului fotbalist Giani Kiriță în timpul unei descinderi a procurorilor DIICOT și a polițiștilor antidrog. Cu toate că anul trecut DIICOT nega existența unui dosar deschis pe numele lui Kiriță, iată ce au decis, recent, judecătorii:

Citește și: GIANI KIRIȚĂ ESTE “LEȘINAT” DUPĂ O ASISTENTĂ DE TELEVIZIUNE! ÎNSĂ, ACEASTA NU-I ÎMPĂRTĂȘEȘTE SENTIMENTELE

 ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. (…) Confiscă de la intimatul KIRIŢĂ GIANI – STELIAN cantitatea de 2,73 grame pulbere albă care conţine cocaină aflată la camera corpuri delicte a I.G.P.R. – Direcţia Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă conform dovezii seria H nr.0204788/28.07.2016”.

Sursa text: spynews.ro