Cătălin Botezatu a dezvăluit bătaia pe care o ține minte: A fost nasol

Cătălin Botezatu a vorbit despre copilăria sa şi a dezvăluit că mama sa era o femeie extrem de severă. Aceasta  nu ezita să-l lovească în momentul în care greşea cu ceva. Totuşi, celebrul designer a ţinut să precizeze că, acum, o înţelege perfect pe femeia care i-a dat viaţă şi îi este recunoscător pentru modul în care l-a crescut.  

 „Mama m-a crescut foarte dur. La momentul acela nu am înteles duritatea mamei. Trebuia să învăţ tot timpul, trebuia să vin la o anumită oră acasă. Dacă greşeam cu ceva, primeam cea mai groaznică pedeapsă! Trebuia să scriu codul bunelor maniere de cel puţin trei ori. După ce stăteam afară, la joacă, urma şi o bătaie de la mama. Cel mai nasol era atunci când mă trăgea de urechi.

Citește și: CĂTĂLIN BOTEZATU A FĂCUT O DECLARAȚIE SURPRIZĂ: EA ESTE MAMA COPILULUI MEU!

Îmi dădea pedepse umilitoare, de genul să dau cu aspiratorul, să pieptăn ciucurii de la covor, să duc gunoiul sau să mă duc să umplu sifoanele. Ei bine, aici, la treaba cu sifoanele, o făceam pe mama de bani. Tata nu m-a bătut niciodată! El era cel care mă ierta, trecea cu vedera toate boacănele pe care le făceam şi mă învaţa la prostii”, a spus Cătălin Botezatu.

Sursa foto și text: cancan.ro