Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și Bianca Drăgușanu

Despre care a spus că: ”Te face din vorbe și la TV și sub TV”

Cătălin Botezatu și-a spus părerea despre trei dintre cele mai cunoscute femei din peisajul autohton. Designer-ul a vorbit pe șleau despre Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că și-ar dori să aibă lângă el o femeie ca Dana Budeanu deoarece este o persoană extrem de inteligentă, cu care are ce să discute. Despre Răduleasca a spus că nu-i pasă câte operații estetice are dar că el ”o place rău”!

„Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța”, a spus Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău din toate punctele de vedere”, a spus acesta, la Pro TV.

„Toată lumea se leagă de Bianca Drăgușanu că are multe operații, dar ea nu are multe operații. A făcut și ea cât a putut și o să mai facă, pentru că ea e Bianca Drăgușanu și are voie. Anumite femei devin niște personaje”, a spus Cătălin Botezatu despre blondină.

Sursa foto: viva