Cătălin Botezatu despre prima sa partidă de sex! Designerul a fost destul de grăbit

Cătălin Botezatu a dezvăluit când a avut loc prima partidă de sex din viața sa. Designerul fost precoce în ceea ce privește viața sa intimă. Prima partidă de amor a avut-o la o vârstă fragedă.

Cătălin Botezatu a avut, pe parcursul vieții, numeroase relații și s-a iubit cu femei frumoase și celebre. Cătălin Botezatu, care dezvăluia într-un interviu care a fost cea mai tare partidă de amor din viața sa, și-a început viața sexuală la o vârstă fragedă. El avea, la acea vreme, doar 13 ani, iar partenera sa de atunci avea 19 ani și era studentă la Medicină.

Citește și: CĂTĂLIN BOTEZATU A FĂCUT O DECLARAȚIE SURPRIZĂ: EA ESTE MAMA COPILULUI MEU!

„Mi-am pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, eu aveam 13 ani, ea avea 19 cred, era studentă la Medicină. Eram o gaşcă şi toată lumea spunea că cine o face primul e cel mai cu moţ. Şi s-a nimerit să fiu eu. Îmi plăcea foarte tare această domnişoară pe care o urmărisem înainte şi care a căzut în mreje.

Am dus-o la mine acasă, nu ştiu dacă am simţit o plăcere sau nu, am simţit la sfârşit o usturime. Singurul lucru pe care îl doream era să ajung la băieţi să le spun că am făcut-o. Pe vremea aia nu erau telefoane mobile”, dezvăluia Cătălin Botezatu la o emisiune de televiziune.

Sursa foto: cancan