Cătălin Botezatu, diagnosticat cu o boală rară! Medicii au decis să-l opereze de urgență

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o boală rară, iar medicii au decis să-l opereze în regim de urgență, informează, în exclusivitate cancan.ro.Unul dintre cei mai renumiți designeri de la noi din țară se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu a fost depistat cu o tumoră extrem de rară. Din câte se pare, celebrul designer a fost supus unor analize amănunțite, într-o renumită clinică din Istanbul, în urma cărora doctorii au pus un diagnostic șocant și au decis să-l opereze în regim de urgență.

Conform surselor cancan.ro, Cătălin Botezatu urmează să fie operat în următoarele ore. Din câte se pare, în urma intervenției chirugicale medicii îi vor tăia jumătate din colon.

“Deși urmează o intervenție extrem de dificilă, Cătălin privește partea bună a lucrurilor, și anume faptul că a depistat această tumoră în fază incipientă. Abia azi a înteles importanța controalelor medicale regulate. E foarte încrezător că totul o să decurgă bine chiar dacă medicii l-au anunțat că i se va taia jumătate din colon”, a declarat o persoană din anturajul lui Catalin Botezatu, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Sursa foto: cancan.ro