CATALIN BOTEZATU a fost operat de URGENTA

Designerul CATALIN BOTEZATU a fost operat de urgenta pe cord, dupa ce medicii au constat la ultimul control ca viata acestuia ar fi in pericol fara aceasta interventie.

Operatia pe inima a avut loc la un spital din Turcia, dupa un control de rutina pe care CATALIN BOTEZATU il amanase timp de o luna. Dupa acest control, designerul a fost sfatuit de specialisti sa se opereze de urgenta pe cord.

Iata ce a scris CATALIN BOTEZATU inainte de operatia suferita la spitalul LIV din Turcia.

Citeste si: Catalin Botezatu, grav bolnav in spital

“Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente de cumpana, fapt care ma ajuta sa iau decizia potrivita in privinta acestei operatii grele. Multumesc profesorilor de la Spitalul LIV pentru promptitudinea, profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cat mai rapida a problemei mele medicale, oameni fara de care nu as fi aflat niciodata la timp cat de grava este situatia mea”, a scris pe Facebook Catalin Botezatu, inainte de operatie.

Tot pe Facebook, CATALIN BOTEZATU a scris marti: “A venit si momentul controlului medical pe care oricum trebuia sa-l fac acum o luna!!!”.

Aproape 3.000 de prieteni virtuali sunt alaturi de designer in aceste momente, amintindu-i: “Catalin, Dumnezeu te iubeste!”. Problemele de sanatate cu care se confrunta Catalin Botezatu au aparut in urma cu 14 ani, cand designerul a suferit primul infarct.

CATALIN BOTEZATU a mai trecut prin trei episoade asemanatoare.