Catalin Botezatu pleaca din Romania! Motivul si destinatia designerului le gasesti aici

Catalin Botezatu s-a hotarat sa paraseasca Romania, designerul urmand sa plece in Germania. Bote este hotarat sa isi rezilieze contractul pe care il are cu una dintre televiziunile din tara noastra si sa dea curs ofertei pe care o are de la un post din Germania, conform libertatea.ro.

Catalin Botezatu este decis sa plece din Romania si sa se stabileasca, cel putin temporar, in Germania deoarece creatorul de moda este dezamagit de dificultatile pe care le-a intampinat in timpul realizarii emisiunii a carei gazda este.

Designerul s-a plans, in nenumarate randuri, ca a trebuit sa rezolve totul in baza relatiilor sale personale, in timp ce postul cu care avea contract se astepta sa primeasca totul de-a gata. Astfel, Catalin Botezatu a fost nevoit sa apeleze la relatiile sale cu Printul Albert de Monaco pentru a putea filma intr-un club de lux din Principat, sau la Sophia Loren pentru a trage cateva cadre la bordul unui vas de croaziera.

Satul de toate aceste piedici si probleme, la care se adauga si lipsa de profesionalism a ultimilor doi protagonisti ai show-ului Burlacul, Vladimir Draghia si Bogdan Vladau, Botezatu s-a decis sa isi rezilieze contractul cu postul autohton de televiziune si sa accepte oferta unei televiziuni din Germania, acolo unde va realiza o emisiune similara.

Sursa foto: rtv.net