Cătălin Botezatu s-a hotărât să vorbească despre orientarea sa sexuală: “Am făcut tot felul de prostii!”

Cătălin Botezatu s-a hotărât să vorbească pe șleau despre orientarea sa sexuală. Designerul a vrut să clarifice situația, o dată pentru totdeauna, după ce, de-a lungul anilor, s-au spus multe pe marginea acestui subiect.

Cătălin Botezatu a mărturisit la o emisiune de televiziune că, în prezent, nu are o relație stabilă.  “A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Referitor la orientarea sa sexuală, Cătălin Botezatu a mărturisit că, într-adevăr, este plăcut atât de femei, cât și de bărbați. Totuși, există o barieră pe care, spune designerul, nu a depășit-o complet. “Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a recunoscut Cătălin Botezatu.

Sursa foto: click