Catalin Botezatu s-a mutat la Mamaia

Catalin Botezatu s-a mutat, pentru doua luni, pe Litoral. Mai exact, Mamaia va fi statiunea in care va locui Bote, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Catalin s-a saturat sa faca naveta intre Bucuresti si Constanta, asa ca s-a mutat pe litoral. Designerul va locui la hotelul lui Hagi, in apartamentul prezidential, care are doua dormitoare, terasa cu vedere la mare, living si birou. Mutarea nu este intamplatoare: Bote este brand ambasadorul respectivului hotel.

“Ma simt onorat sa fiu brand ambasadorul hotelului care apartine familiei Hagi pentru care am un respect deosebit, ca toti romanii de altfel, nu promovez Litoralul pentru ca detinem noi aici un club cu restaurant si plaja, eu am calatorit mult in lume, am vazut cam tot ce se putea, dar vara cel mai frumos este la noi pe Litoral, petreceri ca la noi la mare rar vezi in alta parte. Stau deja de o luna la mare, inainte mai navetam, acum nu mai plec, o sa fiu aici pana pe 12 septembrie. Aici ma simt ca acasa, personalul e amabil si mi-e familiar deja, au cele mai bune prajituri, din alea ca in copilaria mea, cu creme si frisca adevarata, m-am imprietenit pana si cu pasarelele de pe terasa care mananca la micul dejun cu mine, in apartament am adunat deja 40 de perechi de pantofi, am o groaza de haine, chiar ii spuneam Ancai Nedea  Pavel, GM-ul hotelului si prietena mea, ca la toamna am nevoie de un tir ca sa ma mut inapoi la Bucuresti. Bine, eu ador sa locuiesc la hotel, de cand ma stiu mi-am dorit asta, si poate ca la anu o sa investesc in industria hoteliera”, a declarat Botezatu.

 Sursa foto: vedete.rol.ro