Catalin Botezatu se simte singur: Toti se prefac ca le pasa de mine

Catalin  Botezatu este un om celebru, dar nu si fericit. Drama designerului: se simte singur, inconjurat de oameni falsi. Bote a tinut sa scrie despre aceasta durere sufleteasca pe pagina sa de Facebook.

“Urasc duminica…in fiecare zi de duminica am acel sentiment de inutilitate,de panica,de o liniste cu care nu sunt obisnuit… In zile ca astea imi dau seama ca tot timpul ma ascund in spatele jobului meu, incercand sa umplu acele goluri din viata mea, sa ma camuflez pt niste oameni care chiar nu conteaza… Un mimetism ieftin si obositor!

Duminica e ziua in care alaturi de prieteni incerc sa gasesc solutii pt a pierde timpul! Dar de ce sa mai pierd timpul…aiurea? Tot duminica,familia, rudele sau cei care se prefac ca le pasa de mine, ma intreaba ce fac, cu cine sunt sau mai rau,cand am de gand sa ma casatoresc! De ce sa fac asta? Casatoria tine doar de niste uzante sociale!!!

Tocmai ideea de sot si sotie, in timp, este cea care distruge casnicia! Poate ca nu e cel mai comod sa accepti statutul de amant(amanta) dar eu cred ca abia atunci simti ca traiesti totul la intensitate maxima, misterios, cu acea teama care face sa- ti tresare inima (ceea ce nu-i rau-simti ca bate pt cineva), este o situatie interzisa dar atat de responsabila! La ce rost sa traiesti dupa reguli daca oricum le incalcam cu totii… Urasc duminica!!! Noroc,ca abia a trecut!”