CATALIN CHERECHES candideaza din postura de ARESTAT! UNPR il sustine: Reprezinta viiitorul!

UNPR Maramures sustine candidatura lui CATALIN CHERECHES, primarul din Baia Mare care in prezent este arestat preventiv cu acuzatia de LUARE de MITA, pentru un nou mandat, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres. 

CATALIN CHERECHES a fost retinut marti de procurorii DNA, sub aspectul savarsirii infractiunii de LUARE de MITA in forma continuata, in urma unui flagrant, iar miercuri seara, Tribunalul Cluj a decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

CITESTE SI:  CATALIN CHERECHES, PRIMARUL DIN BAIA MARE, A FOST ARESTAT PREVENTIV

“Suntem convinsi ca va depasi problemele legale pe care le intampina si avem incredere in Justitie ca va face dreptate in acest caz. Pentru noi, CATALIN CHERECHES reprezinta speranta pentru constructie, unitate si viitor, in stransa legatura cu Baia Mare. Baimarenii trebuie sa aleaga intre trecut si viitor, trecutul care este reprezentat de politicieni verosi si versati care imping marionete in fata in speranta unui castig imediat sau viitorul, reprezentat de CATALIN CHERECHES, cel care a spus un ‘NU’ hotarat compromisului. Pentru ca s-a incapatanat sa creada in bunatatea oamenilor din jurul lui, a cazut victima unui denuntator prea putin credibil”, se arata in comunicatul UNPR Maramures. 

Amintim insa ca edilul CATALIN CHERECHES a fost retinut de procurorii anticoruptie in urma unui flagrant. “La data de 22 aprilie 2016, inculpatul CATALIN CHERECHES i-a transmis denuntatorului sa nu scoata din banca decat sume cuprinse intre 10.000 si 30.000 lei, lucru cu care acesta din urma s-a conformat. In acelasi context, la data de 26 aprilie 2016, procurorii anticoruptie au procedat la constatarea infractiunii flagrante, asupra inculpatului Chereches Catalin fiind gasita suma de 30.000 lei,” se arata in comunicatul procurorilor DNA. 

UNPR Maramures si-a depus listele de candidati pentru Consiliul Local, Primaria Baia Mare si pentru Consiliul Judetean Maramures. “In ciuda contestatiilor fara temei depuse de reprezentantii unor partide politice care au vazut in candidaturile propuse o amenintare, Biroul Electoral Judetean a admis listele UNPR in unanimitate”, mai mentioneaza UNPR.

Sursa foto: realitatea