Catalin Ionut Ene, studentul disparut din Grozavesti, s-ar fi sinucis. Legistii nu au confirmat identitatea cadavrului gasit in Dambovita

Cadavrul gasit, duminica, in raul Dambovita pare a fi al studentului Catalin Ionut Ene, disparut in urma cu peste zece zile din campusul Grozavesti din Bucuresti. Medicii legisti au declarat ca nu pot confirma deocamdata ca victima este studentul disparut, autopsia cadavrului gasit ieri fiind in desfasurare.

Ieri, scafandrii au recuperat din raul Dambovita cadavrul unui barbat aflat intr-o stare avansata de putrefactie. Ultima data cand a fost vazut Catalin Ionut Ene, purta haine care se potrivesc cu hainele barbatului gasit mort in Dambovita.

Parintii studentului au semnalat lipsa unei genti de voiaj neagra, iar langa cadavru s-a gasit o geanta de voiaj, care era plina cu pietre, ceea cea condus la varianta sinuciderii. 

Autopsia este in derulare, medicii nu au putut inca confirma identitatea cadavrului.

Reamintim ca in zona Podului Grozavesti a fost descoperit, duminica, cadavrul unui tanar. Baiatul are in jur de 20 de ani, iar politistii sustin ca din primele informatii este posibil sa fie studentul disparut din Capitala. 

Politistii au fost alertati ca un student eminent a disparut in data de 17 octombrie de la un camin studentesc situat in Splaiul Independentei si de atunci nimeni nu a mai reusit de dea de el. Catalin Ionut Ene a plecat joi din caminul din Regie si nu s-a mai intors.

Colegii lui au fost cei care i-au alertat, in primul rand, parintii, dupa ce acesta nu a mai raspuns la telefonul mobil. Tanarul, in varsta de 20 de ani, are inaltimea de 1,80 m, greutate 70 kg. Tenul este deschis, ochi albastri, fata ovala, par saten tuns scurt. in momentul in care a fost vazut ultima data, era imbracat cu blugi albastri, geaca neagra de fas si pantofi sport de culoare deschisa.

Ionut a vorbit cu tatal sau la telefon cu putin timp inainte de disparitie, fara sa dea insa nici cel mai mic semn de ingrijorare. “A fost o discutie de cateva minute, timp in care baiatul si tatal lui au discutat lucruri normale. L-a intrebat pe Ionut ce mai face, cum se simte, iar baiatul i-a spus ca totul este in regula”, a declarat mama studentului disparut.