CATALIN IVAN a anuntat ca ar putea candida la PRESEDINTIA PSD. Replica lui LIVIU DRAGNEA

Europarlamentarul PSD CATALIN IVAN a anuntat ca ar putea candida la presedintia partidului, la congresul din primavara acestui an.

“Iau in calcul si aceasta varianta. Da, categoric!”, a adaugat el, intrebat de jurnalisti, duminica, inainte de reuniunea Comitetului Executiv National al PSD, daca doreste sa candideze la functia de PRESEDINTE al PSD.

Pe de alta parte, Ivan a declarat ca va propune, in cadrul sedintei, suspendarea presedintelui executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, din toate functiile detinute in partid.

Citeste si: CATALIN IVAN: Nu am DE CE sa fiu sanctionat

“Dl Dragnea trebuie sa stie ca, intr-un partid modern, cel mai modern din Romania, cand exista suspiciuni asupra ta, cand sunt dosare la DNA pe numele tau, deschise — bineinteles, eu cred in nevinovatia d-lui Dragnea pana cand instanta se va pronunta — trebuie sa te suspenzi din toate functiile de conducere”, a afirmat Ivan, care a adaugat ca va cere sanctionarea lui Dragnea pe modelul altor colegi care s-au retras din functiile de conducere din PSD atunci cand s-au deschis dosare la DNA.

Presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, a comentat duminica anuntul eurodeputatului CATALIN IVAN privind o posibila candidatura la sefia partidului, spunand ca nu ii este teama de acesta.

Citeste si: CATALIN IVAN: Nu mi-am JIGNIT colegele si nu am de ce sa fiu sanctionat

“Poate sa candideze. De ce sa imi fie teama de Catalin Ivan? Am inteles, are un mare proiect politic. Ii doresc succes. Nu mai vreau sa vorbesc despre asta”, a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.