CATALIN IVAN, atac dur la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Mi se pare REVOLTATOR sa ii dea dreptate lui SEBASTIAN GHITA

Europarlamentarul PSD CATALIN IVAN l-a ataca dur pe LIVIU DRAGNEA dupa ce presedintele executiv al partidului i-a luat apararea lui SEBASTIAN GHITA, cel care l-a criticat pe ION ILIESCU.

Ivan sustine ca a privit cu dezgust declaratiile facute de Dragnea. Totodata, CATALIN IVAN l-a sfatuit pe presedintele executiv al PSD sa isi faca un alt partid impreuna cu SEBASTIAN GHITA.

”Voiam doar sa spun ca daca presedintele executiv al partidului isi permite sa jigneasca membri acestui partid laudandu-l pe Ghita, luandu-i apararea, cred ca are un proiect comun politic cu aceasta. Domnul Sebastian Ghita fiind deja in afara partdiului, logica isi spune cuvantul”, a declarat Ivan.

Citeste si: Iliescu si Ivan, singurii din CExN care au votat impotriva excluderii lui Geoana, Vanghelie si Sova

Reactia lui CATALIN IVAN vine dupa ce LIVIU DRAGNEA si-a aratat sustinerea fata de SEBASTIAN GHITA, desi acesta din urma l-a atacat dur pe ION ILIESCU.

”Sunt foarte multe intrebari dupa aceasta campanie pierduta desi toata lumea ne dadea castigatori la care nu se raspunde, iar explicatia ca am pierdut aceste alegeri, ca am fost facuti comunisti din cauza lui Ion Iliescu este puerila. Nu o crede nimeni, nici din partid, nici din afara partidului. O analiza serioasa in partid trebuie facuta, dar nu explicatii de genul acesta, care de fac de ras. Mie mi se pare in schimb revoltator ca presedintele executiv al partidului sa ii dea dreptate unui personaj atat de nociv ca Sebasitan Ghita, sa il laude pe acesta pentru declaratiile facute la adresa presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu. Nu avea cum sa samana netaxata declaratia lui Dragnea cum ca Ghita este un tanar foarte valoros cu viitor stralucit in politica. Nu stiu, probabil ca in PSD sau in alt partid si ca ce a spus este corect. Nu este absolut deloc corect ce a spus domnul Sebastian Ghita si pentru asta a platit”, a declarat CATALIN IVAN.

Citeste si: Scrisoarea lui Ion Iliescu: Refuz sa primesc lectii de la oameni care cred ca si-au cumparat un partid si il conduc ca pe o corporatie

Europarlamentarul PSD mai spune ca lista excluderilor ar putea fi lunga si poate sa contina si numele unor fondatori din partid care nu se vor regasi in noul proiect si care vor fi considerati “distructivi din interior”.