Catalin Ivan: Crin Antonescu este singurul care nu vrea comisia de ancheta

Ivan sustine ca inlaturarea sa de la PSD Sector 1 a fost o "executie": Daca il superi pe Dragnea si te iei de Ghita, esti pedepsit

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a reactionat la anuntul facut de PNL de amanare pentru saptamana viitoare a luarii unei decizii privind infiintarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea cazului Calarasi. 

Ivan a declarat ca indoielile lui Crin Antonescu privind infiintarea comisiei parlamentare ar putea alimenta zvonurile potrivit carora ar exista o apropiere intre acesta si Traian Basescu.

“Nu este vorba de un ultimatum. Faptul ca nu PNL, ci doar Crin Antonescu este cel care insista, poate sa ridice mari semne de intrebare. La intalnirea in care s-a discutat despre comisie erau lideri foarte importanti ai PNL-ului, oameni cu greutate si-au dat acordul de principiu. Cel care sovaie si are indoieli daca trebuie sa verificam ce s-a intamplat cu terenurile respective este doar Crin Antonescu.

“Ceea ce nu stiu, pe fondul acesta al zvonisticii, multa lume spune ca exista o apropiere intre Traian Basescu si Crin Antonescu poate sa alimenteze zvonurile astea. Eu nu cred in ele, dar pot alimenta astfel de zvonuri. Doar ca are foarte multe semne de intrebare, este singurul care nu vrea comisia”, a spus purtatorul de cuvant al PSD.

Catalin Ivan a tinut, insa, sa sublinieze ca, in ciuda pozitiilor diferite avute de PNL si PSD, functionarea USL-ului nu este pusa in pericol.

“Si PNL-ul si PSD-ul sunt doua partide puternice cu traditie, care au o filozofie si un mod de lucru propriu. Este doar o discutie fireasca, fara prea mare implicatie asupra USL-ului. Nu de fiecare data cand nu suntem de acord este pusa in pericol functionarea USL-ului”, a declarat Catalin Ivan. 

Foto: ghimpele.ro