CATALIN IVAN: Este o NEMULTUMIRE GENERALA in PSD; VICTOR PONTA este DISPERAT

Europarlamentarul CATALIN IVAN a afirmat ca nu a renuntat la ideea de a candida pentru functia de presedinte al PSD si a lansat un atac adresa lui VICTOR PONTA, despre care spune ca este disperat si ca vinde pe toata lumea si promite orice, oricui.

“Este o nemultumire generala in partid iar Victor Ponta stie foarte bine asta. Daca situatia ar fi fost alta, credeti-ma ca ar fi organizat congresul pana acum. Nu l-ar fi amanat”, a spus CATALIN IVAN.

In opinia lui europarlamentarului, oricine va candida pentru sefia PSD va avea sanse sa castige in fata lui VICTOR PONTA.

Citeste si: CATALIN IVAN: La Congresul PSD voi prezenta un PROIECT DE MODERNIZARE a partidului

“Lui Victor Ponta ii este frica de partidul pe care il conduce, nu de mine in mod special. Oricine ar candida impotriva lui Victor Ponta ar avea sanse foarte mari sa castige in acest moment pentru ca toti sunt dezamagiti. Este o nemultumire generala in partid, iar Victor Ponta stie foarte bine asta (…) Victor Ponta este disperat in acest moment. Vinde pe toata lumea, promite orice, oricui, numai ca sa isi tina si scaunul de la Palatul Victoria si scaunul de la partid. Este dispus la orice compromis”, a declarat Catalin Ivan intr-un interviu acordat ziare.com.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PSD FACE POLITIE POLITICA

“Pe Victor Ponta nu prea il mai sustine nimeni. Important este ca cei care nu il mai sustin pe Victor Ponta sa aiba o alternativa, sau sa aiba mai multe alternative, sa aiba de unde sa aleaga”, a adaugat CATALIN IVAN.