Catalin Ivan: Iohannis se afla intr-o eroare scuzabila, la Sibiu a fost in competitie cu USL in 2012

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca PSD nu trebuie sa aleaga intre PNL si PC, iar Klaus Iohannis se afla intr-o “eroare scuzabila”, pentru ca in 2012 nu era in USL, ba chiar a fost la Sibiu in competitie cu USL.

Catalin Ivan a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca PSD nu trebuie sa aleaga intre PNL si PC, din moment ce, in 2012, romanii au sprijinit intreg proiectul USL.

“PSD nu trebuie sa aleaga intre PNL si PC! Oamenii ne-au votat in 2012 ca Uniunea Social Liberala, iar PSD alege aceasta formula. Domnul Klaus Iohannis se afla intr-o eroare scuzabila, pentru ca, in 2012, domnia sa nu era in USL, ba chiar a fost la Sibiu in competitie cu USL”, a afirmat purtatorul de cuvant al PSD.

Vezi aici pozitia purtatorului de cuvant al PNL la criza din USL

El si-a exprimat “increderea” ca situatia actuala va fi rezolvata foarte rapid, iar “domnul Iohannis va incepe sa lucreze in Guvern in scurt timp, asa cum a si anuntat premierul Ponta”, “astfel incat sa revina cu totii la prioritatile adevarate, cele care conteaza pentru romani”.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PNL nu accepta sa fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmand: “PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei”.

“Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la altii. Este o ecuatie simpla, clara, in care nu cerem nimic de la altii”, a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Sibiu, referindu-se la stadiul negocierilor din USL.

El a mai spus este exclus ca PC sa aiba un vicepremier. “PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei. Nu acceptam ca PNL si PC sa fie pe picior de egalitate”, a avertizat Iohannis.

Florin Turcanu, vice PNL: EU ma asteptam la chestiunea asta, cred ca se iesirea Totul este bine pus la punct. Totul este bine pregatit, aruncarea noastra din Guvern

Senator PNL, Cristian Bodea: USL este o chinezarie politica, un plagiat pentru care vor sa introduca in eroare electoratul. USD a fost gandita ca un plagiat ieftin prin care sa fie pacalite babele de la tara. Sa crezi ca poti sa pacalesti electoratul