CATALIN IVAN: La Congresul PSD voi prezenta un PROIECT DE MODERNIZARE a partidului

Europarlamentarul CATALIN IVAN sustine ca este inca membru PSD si ca va prezenta, la Congres, un PROIECT DE MODERNIZARE a partidului la care vor adera foarte multi colegi, inclusiv sefi de filiale judetene.

“Ma voi lupta cu ei pana la capat pentru ca modul in care Victor Ponta si Liviu Dragnea conduc partidul este un mod total gresit si ne condamna la multi ani de opozitie de acum incolo. Voi prezenta la viitorul congres un proiect de modernizare a formatiunii, la care vor adera foarte multi colegi, inclusiv sefi de filiale judetene. S-a incercat suspendarea mea din PSD, nu au reusit. Sunt membru la Dobrovat, o comuna din judetul Iasi, acolo m-am transferat si sunt membru acolo. S-a dizolvat organizatia PSD sector 1, toata organizatia, numai ca sa poata sa ma excluda pe mine. Am depus contestatie la partid. Daca nu primesc raspuns, probabil in perioada urmatoare, imediat dupa sarbatori, voi actiona si in instanta”, a declarat VATALIN IVAN, vineri, la RFI.

Citeste si: CATALIN IVAN lanseaza un ATAC la adresa greilor din PSD: PONTA si DRAGNEA ne indeparteaza de EUROPA

El a adaugat ca se consulta cu socialistii din Franta, Germania si Marea Britanie in privinta proiectului sau de modernizare a PSD, potrivit Agerpres.

Intrebat cine il sustine in PSD, eurodeputatul a spus ca “foarte multi colegi”.

Citeste si: Europarlamentarul CATALIN IVAN a fost SUSPENDAT din PSD pentru 12 luni

“Eu nu sunt nou in partid, eu am 12 ani de politica in PSD si am fost in toate functiile posibile, de la nivel local pana la nivel european, deci am foarte multi colegi cu care am lucrat, din esalonul doi, din esalonul trei, chiar din liderii care conduc acum organizatii judetene sunt oameni care mi-au spus ca sustin proiectul si ca sunt de acord ca trebuie sa se faca aceasta schimbare. Nu pot sa dau nume dintr-un singur considerent: pentru ca asa am convenit, avand in vedere cat de abuziv este condus PSD-ul in acest moment, le fac un rau daca le dau numele, pentru ca dupa aceea, nu stiu, risca sa fie suspendati, exclusi, scosi din functii, li se poate intampla orice, doar pentru faptul ca zic ca sunt de acord cu proiectul meu”, a mentionat CATALIN IVAN.