CATALIN IVAN: Le GARANTEZ lui VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA ca ii voi INVINGE

Europarlamentarul PSD CATALIN IVAN, demis de la sefia PSD Sector 1 in urma sedintei Comitetului Executiv National al PSD, a declarat sambata seara la postul B1 TV ca unul dintre reprosurile care i s-a adus in partid a fost acela ca i-a criticat pe SEBASTIAN GHITA si LIVIU DRAGNEA.

In acelasi timp, europarlamentarul a precizat ca va candida la sefia PSD si ca este sigur ca il va INVINGE pe VICTOR PONTA.

”Pe SEBASTIAN GHITA l-am criticat pentru ca a jignit partidul care i-a oferit atat de multe si apoi a plecat. Pe LIVIU DRAGNEA l-am criticat pentru ca l-a aparat pe SEBASTIAN GHITA. Am criticat si masurile propuse de Liviu Dragnea, limitarea la doua mandate pwentru alesi si separarea functiilor administrative de cele politice, care, va spun ca voi fi aplicate niciodata. Bineinteles ca LIVIU DRAGNEA e suparat pe mine dar nici nu am o preocupare sa nu il supar pe LIVIU DRAGNEA. In PSD nu ai voie sa vorbesti despre SEBASTIAN GHITA, daca vorbesti risti sa fii sanctionat. Eu mi-am castigat prin activitatea depusa in partid libertatea de a spune de gandesc”, a spus CATALIN IVAN.

Citeste si: Ivan sustine ca inlaturarea sa de la PSD Sector 1 a fost o “executie”: Daca il superi pe Dragnea si te iei de Ghita, esti pedepsit

”Cu VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA ma voi intalni la congres si le GARANTEZ ca ii voi INVINGE. Spre deosebire de cei doi eu stiu ce se intampla in partid, stiu nemultumirile, supararile acumulate in timp. Sunt convins ca la congres il voi bate pe VICTOR PONTA, mai usor decat l-a batut el pe MIRCEA GEOANA”, a mai precizat Ivan.

De asemenea, europarlamentarul a afirmat ca faptul ca organizatia PSD Sector 1 a fost dizolvata arata o slabiciune a lui VICTOR PONTA.

Citeste si: CExN al PSD. DAN SOVA a fost reprimit in partid la propunerea lui VICTOR PONTA. UPDATE

”VICTOR PONTA la Comitetul Executiv de vineri a spus un mare neadevar, ca rezulatele la PSD Sector 1 sunt slabe si de aceea trebuie sa fiu schimbat. Ii spun lui Victor Ponta ca am preluat o organizatie care era pe ultimul loc la nivel national si acum sunt 27 in spatele ei. Faptul ca a dizolvat o organizatie pentru ca am indraznit sa imi anunt candidatura arata o lipsa de respect pentru oamenii care au muncit in organiatie si arata o slabiciune ca lider”, a conchis CATALIN IVAN.