CATALIN IVAN: LIVIU DRAGNEA – O LIPITOARE, PSD – LA MARGINEA PRAPASTIEI: Voi candida la urmatorul CONGRES PSD

Europarlamentarul PSD CATALIN IVAN si-a exprimat mahnirea fata de actiunile recente ale lui LIVIU DRAGNEA, declarand ca Dragnea le-a “ingropat carierele politice” fostilor lideri PSD Mircea GEOANA si Victor PONTA. De asemenea, europarlamentarul a declarat ca PSD-ul se afla la “MARGINEA PRAPASTIEI” si ca trebuie facut cat mai repede un congres al partidului, in cadrul caruia el va candida pentru a ajunge presedinte de partid.

CITESTE SI: VICTOR PONTA RENUNTA LA CONDUCEREA PSD

“Ma revolta foarte tare ce face Liviu DRAGNEA, fara sa mai am vreo prietenie cu Victor PONTA. Dragnea de cand a intrat in PSD a stat lipitoare si pe langa MIRCEA GEAOANA si pe langa VICTOR PONTA si nu a facut decat sa le INGROAPE CARIERELE POLITICE. A vrut sa le ia din anvergura lor politica, sperand ca la un moment dat sa le ia locul in fruntea partidului. Acest lucru nu se poate face decat printr-un CONGRES.

PSD-ul se afla la MARGINEA PRAPASTIEI, nu a fost niciodata in situatia aceasta. Dar toti membri de partid, care au muncit pentru acest partid, se uita la patru membri cum vorbesc in numele tuturor.

CITESTE SI: DRAGNEA: PSD nu poate fi condus prin delegare. Trebuie validata o CONDUCERE INTERIMARA 

Am anuntat in decembrie (n.r. ca va candida la presedintia PSD). Am inceput un proiect politic in decembrie cu cativa colegi cu care vreau sa candidez la un urmator CONGRES PSD. Acest congres ar fi trebuit sa aiba loc in martie, dar a fost amanat si acum deja e tarziu”, a declarat europarlamentarul Catalin Ivan la Realitatea tv. 

*Sursa foto: masapresei.ro