CATALIN IVAN: Nu am DE CE sa fiu sanctionat

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a declarat duminica, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca nu a adus niciun fel de jignire colegelor sale GABRIELA FIREA si VIORICA DANCILA si ca, in consecinta, nu are DE CE sa fie sanctionat.

Ivan sustine, totodata, ca ar putea fi sanctionat pentru ca, de fapt, nu este de acord cu LIVIU DRAGNEA, si nu pentru ca le-ar fi jignit pe cele doua colege de partid intr-o emisiune televizata.

“Se tot vehiculeaza, de cateva zile, aceasta idee a sanctionarii mele si ma tot gandesc (…) care ar fi motivul sanctiunii. Singurul motiv, care ar putea fi un motiv real, e acela ca nu sunt de acord cu dl Dragnea si nu scrie in statut ca trebuie sa fii de acord cu dl Dragnea. Eu cred ca, in partid, pot sa existe mai multe opinii, mai multe proiecte. Cred ca dl Dragnea forteaza o sanctiune a mea pentru ca se teme ca voi candida la congres impotriva domniei sale. Intr-adevar, lucreaza la un nou proiect, este adevarat ca, la congres, va exista si alta platforma, dar nu are de ce sa se teama dl Dragnea, asta tine de democratie”, a spus Ivan.

Citeste si: CATALIN IVAN: Nu mi-am JIGNIT colegele si nu am de ce sa fiu sanctionat

Europarlamentarul PSD a negat ca ar fi jignit, intr-o emisiune televizata, doua colege de partid.

“Am un mare respect pentru doamne, nu mi-as permite sa jignesc un coleg de partid. (…) Emisiunea era in direct, exista inregistrare, oricine se poate uita pe inregistrarea respectiva. M-am uitat si eu aseara pe inregistrare cu mai multi prieteni, poate mi-a scapat ceva (…) Nu este absolut nimic jignitor in absolut tot ce am spus in emisiunea respectiva. Sunt dispus, cu ambele colege, sa ne uitam inca odata pe inregistrare si daca ceva le-a jignit, pot sa-i cer si scuze, dar nu este nimic jignitor, este o emisiune care este pusa acum pe internet, oricine se poate uita”, a declarat Catalin Ivan.

El a negat, totodata, acuzatia lui LIVIU DRAGNEA, potrivit careia ar fi “omul” lui MARIAN VANGHELIE.

Citeste si: CATALIN IVAN versus GABRIELA FIREA: INTEPATURI in DIRECT intre pesedisti

“Dl. Dragnea crede ca oricine nu este de acord cu domnia sa are legatura cu MARIAN VANGHELIE. Este o problema personala lupta pe care o are cu MARIAN VANGHELIE. Sa si-o duca singur, nu toti cei care in partid au o alta opinie decat LIVIU DRAGNEA sunt oamenii lui MARIAN VANGHELIE. Este o noua modalitate acum in partid, cine nu e de acord cu LIVIU DRAGNEA este cu MARIAN VANGHELIE, am inteles ca si tineri de la TSD sunt «vanghelioti», este o obsesie a dlui Liviu Dragnea. Avand in vedere cate am facut pentru partid, si stie dl Dragnea foarte bine (…), chiar si saptamana asta am prevenit un atac foarte dur in Parlamentul European impotriva PSD, din functia de sef al delegatiei pana marti, ma deranjeaza”, a spus Ivan.

El a adaugat ca nu crede in tandemuri gen Ponta-Dragnea.