Catalin Ivan: Nu e treaba PSD sa-l apere pe Dan Voiculescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca nu e treaba PSD sa-l apere pe Dan Voiculescu si a niciunei alte persoane care are probleme cu justitia, transmite RTV. 

“Nu este treaba noastra, a PSD, sa-l aparam pe Dan Voiculescu. Nu este treaba niciunui partid politic, pentru ca nu avem nicio calitate sa facem acest lucru. Nu putem sa aparam niciun coleg de partid, nu e treaba partidelor politice”, a spus Catalin Ivan.

Purtatorul de cuvant al PSD a mai adaugat ca Dan Voiculescu trebuie sa raspunda in fata justitiei si s-a dat pe el ca exemplu, in procesul pe care il are cu Monica Macovei.

“N-am avut nicio discutie cu nimeni din PC, sa-mi fi spus sa-l apar pe Dan Voiculescu. Dan Voiculescu stie sa se apere in justitie si trebuie sa o faca. Trebuie sa raspunda in fata justitiei. Si eu am proces cu Monica Macovei, ma duc la proces… Nu am nicio informatie legata de dosarul d-lui Voiculescu. Nu-mi permit sa comentez dosarele aflate in curs. Nu-l aparam pe Dan Viculescu si pe nimeni altcineva”, a incheiat social-democratul.

Catalin Ivan a dat o declaratie similara si intr-un interviu ce va fi publicat in editia de maine a ziarului Evenimentul Zilei. 

Foto: qmagazine.ro