CATALIN IVAN: Ponta are sanse mici sa candideze la sefia PSD in martie. Dragnea va face un pas in spate

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea “va face un pas in spate” la congresul de anul viitor si nu poate “genera un proiect nou” pentru partid, a declarat, vineri, europarlamentarul PSD Catalin Ivan, adaugand si ca “sunt sanse mici” ca Victor Ponta “sa candideze in martie”.

Intrebat la postul de radio RFI daca Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in spate, Ivan a spus: “Eu cred ca domnul Dragnea va face un pas in spate. Deocamdata, am votat cu totii ca trebuie sa ramana la conducerea partidului pana la congres, dar nu cred ca domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru ca este un om politic care a condus PSD-ul foarte multi ani (…). A avut toate posibilitatile din lume sa reformeze PSD-ul si sa-i dea un suflu nou”.

CITESTE SI: CATALIN IVAN, atac dur la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Mi se pare REVOLTATOR sa ii dea dreptate lui SEBASTIAN GHITA 

Europarlamentarul PSD a mai fost intrebat daca l-ar vrea pe Victor Ponta in continuare presedinte al PSD si a raspuns: “Din cate-l stiu pe domnul Victor Ponta si-l stiu de foarte-foarte multi ani, sunt convins ca sunt sanse mici sa candideze in martie”.

“Dar si acum, si-a depus mandatul la Comitetul Executiv, noi am insistat sa ramana in fruntea partidului pana la congres, noi am votat in unanimitate sa ramana premier, pentru ca sunt foarte multe lucruri pe care le-am promis romanilor si trebuie sa ne tinem de cuvant”, a completat Ivan.

CITESTE SI: CATALIN IVAN: TRAIAN BASESCU este un MINCINOS

Ivan crede ca, la acest moment PSD are nevoie “de un alt proiect, de o alta viziune” pentru ca PSD sa aiba rezultate bune la alegerile din 2016 si sa ramana “cel mai puternic partid din Romania”.

Sursa foto: jurnalul.ro