CATALIN IVAN: SANCTIONAREA mea nu s-a pus in discutie in CExN al PSD

Eurodeputatul social-democrat CATALIN IVAN a afirmat ca in sedinta de duminica a Comitetului Executiv National al PSD nu s-a pus problema SANCTIONARII sale.

“Nici nu era cazul sa se puna in discutie vreo sanctionare, nu excluderea mea, dovada ca este democratie in partid. (…) Legat de problema care ma priveste pe mine, posibila sanctionare nu s-a pus in discutie absolut deloc. Chiar au fost colegi care au spus ca au fost deranjati de acea declaratie cu «pusti obraznic». Nu s-a discutat absolut deloc de acest mic conflict. Urmeaza sa discut eu cu doamnele (Gabriela Firea si Viorica Dancila — n.r.), ne uitam pe inregistrare, ne impacam. Sunt doua colege la care chiar tin foarte mult, trei daca o punem si pe doamna Rovana Plumb cu care am lucrat in PE”, a spus CATALIN IVAN, la Palatul Parlamentului.

Citeste si: CATALIN IVAN: Nu am DE CE sa fiu sanctionat

El a declarat ca in timpul sedintei CExN s-a discutat despre viitoarea structura a Guvernului, despre propunerile de reforma avansate de presedintele executiv al partidului, LIVIU DRAGNEA, precum si despre social-democratii al caror nume apare in diverse dosare.

“Au fost discutii legate si despre colegii nostri care apar in diverse dosare, dar nu s-au dat nume, nu s-a vorbit despre o persoana anume. Daca ma intrebati pe mine daca am ridicat in CExN (subiectul privind suspendarea presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, din toate functiile detinute in partid — n.r.), nu era cazul, nu era cadrul. Urmeaza sa venim cu mai multe propuneri concrete in perioada urmatoare”, a explicat CATALIN IVAN.

Citeste si: CATALIN IVAN a anuntat ca ar putea candida la PRESEDINTIA PSD. Replica lui LIVIU DRAGNEA

Presedintele Organizatiei Femeilor Social-Democrate, ROVANA PLUMB, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, in cadrul CExN al PSD, va solicita in numele organizatiei pe care o reprezinta sanctionarea dura, potrivit Statutului partidului, a europarlamentarului CATALIN IVAN ca urmare a afirmatiilor acestuia la adresa colegelor sale de partid GABRIELA FIREA si VIORICA DANCILA.

Sursa foto: catalinivan.ro